2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاسین جداکنید تا بیستم هرماه جداکنید بعد بیسنم امکان داره یارانه ی یک ماه بپره حواستون باشه و تاقبل ...

اره صدرصد این ماه میوفتم دنبالش دیگه 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

خوبه این یارانه ی ناچیز هست که هر ماه دولت بخواد براش جلسه بگیره و تصمیم بگیرند قطع کنند یا نه. خدا را شکر مسئله ی دیگه ای نداریم. همین هم قطع کنند دیگه جلساتشون هم تموم میشه

از وقتی همین پول نجس اومد تو زندگیا همگی بدبخت شدیم قطع کنن حالا این دوقرون چی میششه مگه...

پول نجس؟ پول مردمه! تازه حقمونو دارن میخورن بیشترم باید بدن😐

پول بیت المالو مسئولین اختراع میکنن یا با زحمت مردم جمع میشه؟

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

نمیدونم ما چهاریم کالابرگ کی میدن

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

این ماه نه ماه بعد اولاش بهتره کاریم نداره باید برید پلیس +۱۰شناسنامه ها و سندازدواج و یه حساب کارت ...

عزیزم ممنون از راهنماییت💕

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕