2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی همین پول نجس اومد تو زندگیا همگی بدبخت شدیم قطع کنن حالا این دوقرون چی میششه مگه...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

ما سه بودیم شدیم دهک هشت قطع کردن

ماهم  عید نگاه کردیم ۴بودیم

دیروز نگا کردیم ۶بودیم

وسطشم نشستیم همو نگا کردیم هیچ کار دیگه نکردیم نمیدونم چرا یهو میبرن بالا دهک ها رو

داداشت چیکار کرد مگ

بابام میخواست ماشین بخره داداشم وام گفت واسش. همین گردش مالی تو حسابش و اون پولا باعث شد یهو بندازنش هشت

جالبه تهشم ماشین نخریدیم😑😂

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

گفتن دهک ۱۰روقطع میکنن که😕

ما۴بودیم یهوشدیم هشت .نه خونه داریم نه ملک .از۲۳تومن حقوق ۲۰تومنش میره واسه قسط

نمیدونم روچه حسابی دهکمون روزدن ۸

اونوقت یکی که خونه وماشین داره دهک ۳زدن براش 😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤