2777
2789

تلگرام بهم پیام داده بود پولامونو جمع کنیم بریم سفر مشهد

بعد ما قرار بود خودمون بریم با خانواده سفر مشهد تعطیلات عیدو اونجا اشنا داریم ،دیگه سفرمون لغو شد

خانما من مشکلات زیادی دارم که نمیتونم به همه توضیح بدم

انقدر فکر و و ذکرم مشغوله که خدا میدونه کلی فشار رومه،از نظر روحی خوب نیستم

ایشون بدون دغدغه نشسته خونه باباش انتظار داره هر وقت زنگ و پیام میده من بتونم جواب بدم 

برام تو تلگرام نوشت من خوندم بعدش مادرم اومد صدام کرد کار داشتیم قرار بود برم دکتر دیگه من جوابشو ندادم یادم رفت دیگه درگیر مشکلات خودم شدم

دیدم تو اینجا تاپیک زده رفتار دوستم با من 

بقیه هم براش نوشته بودن قطع رابطه کن باهاش اسمشم نیار این چه دوستیه و فلان😐😐من ناراحت شدم ازش 

بچه هم نیستیما 26-27سالمونه 

وای انقد دلم میخواد یکیو شناسایی کنممم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی سین می کنی حتما یه کلمه حتی بنویس یا بگو‌ باهم صحبت میکنیم. وقتی سین‌بزنی و بری و‌جواب ندی واقعا حس بدی به طرف مقابل منتقل میشه و‌اون‌نمیدونع برای تو‌کار‌پیش اومد و فکر می‌کنه بی توجهی

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

من یکی از دوستانم مدل شماست

از رفتارش ناراحت میشم حقیقتش

خودم رابطمو باهاش کم کردم، بین دوستام فقط اون اینجوریه، مشغله رو همه دارن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

وای منم همینطورم همیشه وسط چت مامانم صدام میزنه یا کار پیش میاد میرم و بعد کاملا فراموش میکنم ، خداروشکر دوستام دیگه عادت کردن و می‌دونن که عمدی نیست

شماهم توضیح بده که یادت رفته جواب بنویسی

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
وای منم همینطورم همیشه وسط چت مامانم صدام میزنه یا کار پیش میاد میرم و بعد کاملا فراموش میکنم ، خدار ...

نوشته بودم فرداش که یادم رفت سین زده بود جواب نداده بود 

بعد دیدم اینجا تاپیک زده😏

نوشته بودم فرداش که یادم رفت سین زده بود جواب نداده بود بعد دیدم اینجا تاپیک زده😏

بیخیال دختر 

بعضیا مدلشون اینجوریه که زندگی رو سخت میگیرن و از کاه کوه میسازن🥲

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)