لازانیای نیمه پخت دارم. فر هم ندارم. میخوام تو ماهیتابه درست کنم. میشه لطف کنید دستور خوب بهم بدید. و اینکه بگین باید لایه ها رو تو ماهیتابه کنار هم بذارم یا و بعد روش مواد و لایه دوباره. یا باید مثلا برایذهر نفر جدا لایه بذارم؟؟
دستور پختش رو نمیدونم اما میدونم اگه میخوای تو ماهیتابه درست کنی حتما حتما باید یه شعله پخش کن زیر تابه بذاری تا حرارت فقط به یه جا نخوره. در کل واسه خانومایی که فر ندارن یه راه حل دارم اونم اینه که یه قابلمه بزرگ از جنس روی رو بزارن روی گاز و توش دوتا سنگ مرمر یا آجر نصفه تمیز بزارن بعد اون ظرفی که میخوان لازانیا یا کیک رو درست کنن بزارن روی آجرا بعد در قابلمه بزرگ رو ببندن. این باعث میشه کیک یا لازانیا حرارت اطرافش پخش بشه و مثل فر عمل میکنه
من یه دیدم مثل بقچه درست کرده بود. برای تو ماهیتابه.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
من تو ماهیتابه چدن معمولی پختم.تو این ماهیتازه رژیمی ها هم خوب میشه.یه ردیف کف تابه ورقه میچینی و مواد و پنیر و همینطور ادامه میدی.کفشو خیلی خیلی کم چرب کن.فقط ردیف اخر که پنیر ربختی اب میشه ولی طلایی نمیشه نیاز به فرداره که من از تابه میچیدم تو ظرف و سی ثانیه میذاشتم تو ماکرو تا روی پنیر طلایی شه.فقط تیلی کم به اندازه یکی دوقاشق اب بریز بزار مث ماکارانی دم بیاد
من یه دیدم مثل بقچه درست کرده بود. برای تو ماهیتابه.
منم مث بقچه درست کردم.دوتالازانیارو میتونی به حالت به علاوه بزاری رو هم مواد بریزی لاش و لایه هارو یکی درمیون ببندی و بخای باز نشه یه خلال دندون براری وسطش.من نذاشتم و باز هم نشد.و همونجوری مث ماکارانی دم میذارم