2777
2789

من دو ساله عقدم الان قراره بعد دوسال عروسی بگیریم شوهرم اصالتا خوزستانیه و دوساله رفتن شمال مادرش شمالیه بعد قرار شد جشنو تو خوزستان شهر شوهرم بگیریم خونه ما هم یکی از شهرها خوزستانه ک تا شهر شوهرم سه ساعت فاصله داره حالا مادر شوهرم میگه ما پنجاه نفریم شما هم پنجاه نفر دعوت کنین من فقط ده میلیون دارم واسه طلا و عروسی در حالی ک ما خونواده پرجمعیتی هستیم پنج تا عمه و پنج تا عمو و چن تا خاله و دایی دارم و کلا خونواده شلوغی هستیم مثلا میگن عمه هاتو فقط یکیشو دعوت کن هر چی میگم نمیشه حالیشون نمیشه من از اول گفتم جشن نمیخام وقتی قراره ایطوری باشه و دوستامو و فامیلامو دعوت نکنم شما بگین من چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیشه یکی رو دعوت یکی رو نکرد

دلخوری پیش میاد 

خوب شما هزینه مهمونای خودتون رو به تالار بدین اونام هزینه مهمونای خودشونو 

مثل خیلی های دیگه پولشم عموما از کادوها جبران میشه

حال متکلم از کلامش پیداست

حتما با همسرتان صحبت کنید 

و بهشون بفرمایید

عروسی گرفتن برای جمع شدن و لذت بردنه هم خودمونه و هم فامیل

ولی اگر باعث دلخوری کسی بشه خدای نکرده

ارزششو نداره

بهتره با این هزینه 

مثلا فلان کاری رو ک باعث خاطره خوب و ماندگار مون میشه انجام بدیم ک همیشه با یادآوریش غرق لذت شیم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ببین یکی از دوستای منم همین مشکل رو داشت 

خرج زیاد عروسی واسه شام هستش

اومد شب عروسی رو شربت و شیرینی گرفت

روز بعد توهمون تالار به اقوام درجه یک ناهار داد

اینجوری خرج و مخرجشون کمتر شد و تونست خیلیا رو که دوست داشت واسه عروسی دعوت کنه

پسرم و دخترم🌹همین که شما رودارم،بهترین هدیه های دنیا رودارم...