2777
2789

پروف تلگرامش

بنظرتون چه معنی ای داره؟

یه مرد فوق العاده مهربون و محترم و اصیله.

ولی این عکسو که دیدم یه حس ترسناکی داد.انگار پشت اون مهربونیش یه شخصیت ترسناک داره

سگه حیوون خونگیشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا هیچکدوم گوگولی نیستن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

مردا کلا بی ذاتن 😂 همین شوهرم ک دوسش دارم یوقتاته دلم میگم نمک نشناسه انگار

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

امضات 😂

قابلتو نداره

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤