2777
2789
عنوان

این مدل شلوار قدیمیه ایا

276 بازدید | 28 پست

بچه ها این شلوارای مشکی هست که نه تنگه نه گشاد کمی کش داره بنظرتون اینا رو جوونا میپوشن ؟ اخه من باهاشون راحتم نمیتونم جین یا لی بپوشم

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسلش رو میگی؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
میدونم کدومارو میگی اتفاقا خودمم زیر چادر فقط از اونا میپوشم خیلی راحته

اره من زیر مانتوهای کوتاه میپوشم خیلی راحته اما شلوارای دیگه رو نه جنسشون سفته انگار راحت نیستم

چه مدلی اسمش چیه عکس بفرسسسس

حوصله ندارم بخدا تو گوگلم زدم نتونستم پیدا کنم 

🫥 برای دیگران زندگی میکنی؟ هر چی دلت میخواد بپوش ب کسی که

اره بابا راست میگی 

امروزه همه استایلی مده

آری در واقع هر کس با توجه به استایلش و اندامش باید انتخاب کنه 

شلوار منتخب استارتر استریت هستش که همیشه مده و از مدم نمیره مشکی بودنش هم نیز فقط جنس پارچه هم مهمه اگه جین باشه جالبتر و امروزی تره 

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

اره من زیر مانتوهای کوتاه میپوشم خیلی راحته اما شلوارای دیگه رو نه جنسشون سفته انگار راحت نیستم

من یه دونه گرفتم هربار میشورم به حالت اولش برمیگرده 😂 

ولی خب بازم باید بخرم کهنه شده 

گاباردین و مازراتی دارم ولی راحت نیستم منم باهاشون فقط با مانتو های رسمی میپوشمشون

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اسلش رو میگی؟

نه اسلش نیست نه گشاده نه تنگ نمیدونم اسمشون چیه من میگم شلوار ساده😐😂

کدومو میگی

چجوری وصف کنم اخه نه گشادن نه تنگ کمی کشی ازونا که زود زانو میندازه ولی راحته

نه اسلش نیست نه گشاده نه تنگ نمیدونم اسمشون چیه من میگم شلوار ساده😐😂

شبیه به کتانه؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)