2777
2789
عنوان

این مدل شلوار قدیمیه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 28 پست
آری در واقع هر کس با توجه به استایلش و اندامش باید انتخاب کنه شلوار منتخب استارتر استریت هستش که همی ...

مرسی که اسمشو گفتی نمیدونستم 🙃 من ب جین راحت نیستم یجورایی خارش میگیرم

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
من یه دونه گرفتم هربار میشورم به حالت اولش برمیگرده 😂 ولی خب بازم باید بخرم کهنه شده گاباردین و ماز ...

فقط همین شلوار عشقه 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که اسمشو گفتی نمیدونستم 🙃 من ب جین راحت نیستم یجورایی خارش میگیرم

جین کاغذی بخر یا اینکه جنس کتان بخر اینا امروزی تر و خوش ایست تر هستن دوست داری شلوار کرم سفید ذغالی و...جنس کتان کش و مدل استریت امتحان کن اینا امروزی هستن 

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

ببین جنسش نه شبیه اون نیست تنگ نیستن اصن. نرمترم هست

متوجه شدم خودم هم دو تا رنگ مختلفش رو دارم

اگر راحتی بپوش به مد کاری نداشته باش 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من یه دونه گرفتم هربار میشورم به حالت اولش برمیگرده 😂 ولی خب بازم باید بخرم کهنه شده گاباردین و ماز ...

یه شلوار گاباردین خریدم کلی هم سر قیمتش تو پاچم رف گرون افتاد برام از آخرم دوسش نداشتم و نمیپوشیدم فقط از زور مامانم مبپوشیدم 🙆🏼‍♀️

جین کاغذی بخر یا اینکه جنس کتان بخر اینا امروزی تر و خوش ایست تر هستن دوست داری شلوار کرم سفید ذغالی ...

چشم گلم امتحان میکنم حتما یچیز باشه آدم راحت باشه توش😁

متوجه شدم خودم هم دو تا رنگ مختلفش رو دارماگر راحتی بپوش به مد کاری نداشته باش

اوم خیلی آدم توش راحته خدایی

یه شلوار گاباردین خریدم کلی هم سر قیمتش تو پاچم رف گرون افتاد برام از آخرم دوسش نداشتم و نمیپوشیدم ف ...

من هم دمپا دارم هم ‌دیروز راسته شو خریدم 

بشدت گرون ۹۳۰ دادم به راسته 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چشم گلم امتحان میکنم حتما یچیز باشه آدم راحت باشه توش😁

از اینا که پشت کمر یه نمه کش دارن بخر 

کتان ضمن اینکه نسبت به جین ، نرمه و انعطاف داره خیلی خوش ایسته الآنم که با شومیز یا مانتو ژیله و جلیقه یا کیف و....ستش میکنن شلوارای رنگی استریت کتانو خیلی هم جالبه بعضیاش کمربند هم داره که یه ظاهر شکیل مدرنی هم بهش میده 

جین برای تیپ اسپرته این شلوارایی که گفتم مناسب مناسبت های رسمی و البته مهمونی و روزمره هم هستن امروزی هم هستن جایگزین خوبین

من هم دمپا دارم هم ‌دیروز راسته شو خریدم بشدت گرون ۹۳۰ دادم به راسته

ولی راسته هم کاربردی تره هم شیک تر قبول داری 

گاباردین ریخت نداره ولی الان یه تومن و بیشتر قیمتشه فقط چون رسمیه زورکی خریده بودم  

امسال نمی‌دونم چی بخرم !شما جین خریدی ؟چه رنگشو ؟

ولی راسته هم کاربردی تره هم شیک تر قبول داری گاباردین ریخت نداره ولی الان یه تومن و بیشتر قیمتشه فقط ...

من کلا جین نمیخرم چون فقط مشکی میپوشم اونم رنگش سریع میپره 

راسته با مانتوهای خانومانه میاد بلند و کوتاه هم باشه ماننو فرق نداره 

دمپا گاباردین با مانتو اسپرت کوتاه یا رسمی کوتاه خیلی خوشگل میشه 

حالا میخوام کتان هم یدونه پیدا کنم اگه باشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
از اینا که پشت کمر یه نمه کش دارن بخر کتان ضمن اینکه نسبت به جین ، نرمه و انعطاف داره خیلی خوش ایسته ...

اره واسه من هر چی کشی تر باشه بهتره اخه من کمرم و اینا خیلی باریکه هر چی میپوشما میاد پایین 😕

من کلا جین نمیخرم چون فقط مشکی میپوشم اونم رنگش سریع میپره راسته با مانتوهای خانومانه میاد بلند و کو ...

برا همون من دیگه مشکی نمیخرم دیگه چون زور بور میشه و سفید میزنه بهترین جنسشم سر زانو هاش بعدا بور میشه شاید زغالی دودی  انتخاب بهتری باشه