2777
2789
عنوان

سبزه ی عیدتونو انداختین

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین به این روحیه و اراده ی حفظ سنت هاتون دوستان خوبم❤️ 

خیلی شاد شدم دیدم اکثرا پایبند به رسوم باستانیمون هستین

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

@دلسترسرد‍ 

سوختی حقیقتو گفتم بهت یاد خاطراتت و بی کسیت افتادی؟ سریعم قفل کردی؟

برو دنبال شناسنامت😘

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

@دلسترسرد‍ سوختی حقیقتو گفتم بهت یاد خاطراتت و بی کسیت افتادی؟ سریعم قفل کردی؟برو دنبال شناسنامت😘

اسکول 

شما چقد بدبختین که نمیدونین تو مملکت چه خبره

افعانیا نمیتونستن اینقد نفود کنن که آماده سردار های سپاه رو بدن 

اگه اینقد نفود کردن باز از بی عرضگیه خودمونه 

اسکول شما چقد بدبختین که نمیدونین تو مملکت چه خبرهافعانیا نمیتونستن اینقد نفود کنن که آماده سردار ها ...

کاری با این حرفا ندارم نابغه تعلیق میشم حرف من این بود چرا  همیشه پشت هموطن خودتونو خالی میکنین سر افغانیا باهاشون بد حرف میزنین

افتاد؟

کاری با این حرفا ندارم نابغه تعلیق میشم حرف من این بود چرا همیشه پشت هموطن خودتونو خالی میکنین سر ا ...

من بحثم اصلا افعانی نبود 

میگین تاوان کارشونه 

پس زمین لرزه ما تاوان چیمون بود 

من کرمانشاهیم 

هنوزم سرپل سر راست نکرده 

اگه تاوان هس پس مام تاوان میدیم

من بحثم اصلا افعانی نبود میگین تاوان کارشونه پس زمین لرزه ما تاوان چیمون بود من کرمانشاهیم هنوزم سرپ ...

نه من نگفتم تاوانه چون باهات موافقم اینو 

ببخشید اگه بد حرف زدم ♥️

نه من نگفتم تاوانه چون باهات موافقم اینو ببخشید اگه بد حرف زدم ♥️

من فقط جواب اون خانوم رو دادم 

از کلمه تقاص بدم میاد چون ما کاری نکردیم داریم زجر میکشیم 

خواهش میکنم

ببخش اگه منم تند حرف زدم

من فقط جواب اون خانوم رو دادم از کلمه تقاص بدم میاد چون ما کاری نکردیم داریم زجر میکشیم خواهش میکنم ...

بوس دوستم😘♥️