مرواریدجووون مدیر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2436 عنوان سبزه ی عیدتونو انداختین | مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 40 پست 😍🤣😍؟؟ اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله 1403/12/24 | 19:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilooo_77 عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 1743 من گندم گذاشتم متاسفانه زیاد ابش دادم هم بو گرفت و زیاد قد نکشید فک کنم کپک زدهمیندازمش دور کاربر جدید نیستم...🍀
مرواریدجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2436 افرین به این روحیه و اراده ی حفظ سنت هاتون دوستان خوبم❤️ خیلی شاد شدم دیدم اکثرا پایبند به رسوم باستانیمون هستین اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله
مرواریدجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2436 @دلسترسرد سوختی حقیقتو گفتم بهت یاد خاطراتت و بی کسیت افتادی؟ سریعم قفل کردی؟برو دنبال شناسنامت😘 اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله
دلسترسرد عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 5446 @دلسترسرد سوختی حقیقتو گفتم بهت یاد خاطراتت و بی کسیت افتادی؟ سریعم قفل کردی؟برو دنبال شناسنامت😘 اسکول شما چقد بدبختین که نمیدونین تو مملکت چه خبرهافعانیا نمیتونستن اینقد نفود کنن که آماده سردار های سپاه رو بدن اگه اینقد نفود کردن باز از بی عرضگیه خودمونه
مرواریدجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2436 اسکول شما چقد بدبختین که نمیدونین تو مملکت چه خبرهافعانیا نمیتونستن اینقد نفود کنن که آماده سردار ها ... کاری با این حرفا ندارم نابغه تعلیق میشم حرف من این بود چرا همیشه پشت هموطن خودتونو خالی میکنین سر افغانیا باهاشون بد حرف میزنینافتاد؟ اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله
دلسترسرد عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 5446 کاری با این حرفا ندارم نابغه تعلیق میشم حرف من این بود چرا همیشه پشت هموطن خودتونو خالی میکنین سر ا ... من بحثم اصلا افعانی نبود میگین تاوان کارشونه پس زمین لرزه ما تاوان چیمون بود من کرمانشاهیم هنوزم سرپل سر راست نکرده اگه تاوان هس پس مام تاوان میدیم
مرواریدجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2436 من بحثم اصلا افعانی نبود میگین تاوان کارشونه پس زمین لرزه ما تاوان چیمون بود من کرمانشاهیم هنوزم سرپ ... نه من نگفتم تاوانه چون باهات موافقم اینو ببخشید اگه بد حرف زدم ♥️ اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله
دلسترسرد عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 5446 نه من نگفتم تاوانه چون باهات موافقم اینو ببخشید اگه بد حرف زدم ♥️ من فقط جواب اون خانوم رو دادم از کلمه تقاص بدم میاد چون ما کاری نکردیم داریم زجر میکشیم خواهش میکنم ببخش اگه منم تند حرف زدم
مرواریدجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2436 من فقط جواب اون خانوم رو دادم از کلمه تقاص بدم میاد چون ما کاری نکردیم داریم زجر میکشیم خواهش میکنم ... بوس دوستم😘♥️ اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله