2777
2789
عنوان

یعنی حق باشوهرمه یا داره چرت میگه

294 بازدید | 25 پست

هر ماه سر خرجی دادن اذیت میکنه یک ماه راحت میده ولی کمتر یکماه بادعوا وبحث

همیشه ۲ تومن نهایت ۲۵۰۰ واریز کنه

این ماه بهش گفتم ۳ تومن واریز کن اخه بچم خیلی ولخرجه بخاطر یچی برم مغازه نصف مغازه ومیخره ومیاره

گفت اصلا براچیته بهت میدم ولی تعداد نگو گفتم اگه نگم ک‌خیلی کمتر واریز میکنی

گفت اینهمه مدت واریز میکردم چکارکردی چی جمع کردی برا زندگیمون حداقل ۱۰۰ میلیون الان میبایست جمع کرده بودی

اهل زندگی وجمع کردن نیستی یکی دیگه جاتو بود الان به کجاها رسیده بودیم

خیلی از حرفش دلم شکست

کارت حقوقش دستشه پولاش دستشن من چیو جمع کنم؟ پیشنهادی هم بدم الکی میگه باشه ولی عمل نمیکنه

مدیریت ضعیفش واینکه هیچی جمع نکردیم و میخواد بندازه تقصیرمن

اخه ۲ تومن چین اونم با یک بچه خرج من وبچه باشه یا برا زندگیش جمع کنم

اخرم بحثمون بالاکشید و گفت تو قدر دان نیستی ونمک نشناسی

(,خودش چیزی کم نذاشته چیزی نیاز باشه میخره)بحثم خرجی دادنه

منم گفتم هرکاری کنی ولی حساب وکارتم خالی باشه اصلا به چشم نمیاد زحمتات زمانی به چشم بیاد که توحساب منم پول باشه وچیزی نیاز داشته باشم راحت بخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچی گرونه حق داری

ماهی ۵۰۰بزار کناربرای خودت هرجادوسداشتی جم شدخرج کن

بچتم بهش یاد بده زیاد نخره بعدا بیشترمیشه دردسرش

مثلابگو۲چیز انتخاب کن برای امروز یا این دفعه

شوهرت خودش چقد جم کرده؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اخرم بحثمون بالاکشید و گفت تو قدر دان نیستی ونمک نشناسی(,خودش چیزی کم نذاشته چیزی نیاز باشه میخره)بح ...

دومیلیون میده ۲۰میلیون نمیدهک ذخیره کنی😑

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون