2777
2789
عنوان

یعنی حق باشوهرمه یا داره چرت میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماهی یه تومن شوهر میده ،همه چیز واسع خونه می گیره و پول واسه اسنپ و لباس و لوازم آرایش بهداشتی و....هم جدا میده .اون یه تومن میده واسه اینکه یه وقت تو شرایطی بودم که نیاز شد اضطراری ....معمولا خرجش نمی کنم .بر می گردونم به خودش باهاش یه چیز می گیریم یا تفریحی چیزی می ریم به صلاحدید خودش 

نه خریدای خونه وحتی لباس واینام با شوهرمه این یعنی پول توجیبیم هست مثلا چیزی احتیاج داشتم خودش نبود ...

پولات نصف خرج کن نصفش بزار تو حساب مخفی جمع که شد طلا بخر یا بزار سپرده. برای بچت بهش قناعت یاد بده و بگو برو از بابات پول بگیر. اگه باز گفت پول تو چیکار کردی چند تا چیز اسم ببر بگو این همه خرید کردم دو تومن پولی نیست که

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

پس باید برم سرکار🥲از شوهر پول خواستن خیلی حس بدیهراضی بودی با حقوق کم پرستار باشی ولی از همسرت پول ...

مستقل شدن یک خانم خوبه

ولی چرا باید خجالت بکشم پول بخوام ازش؟مگه اون خودش خجالت میکشه کلی ازم درخواست داره وکارای خونه و بچه داری

پس مسئولیت و وظیفش چی میشه اگه پول نخوام ازش؟

وظیفشه شده با دعوا و بحث باید پول بده وگرنه بیخیال بشم ک خوشبحالش میشه

تازه ابنقدر پرو میگه سرکارم نرو

خودمم تمایلی ندارم برم کار فروشندگی و منشی گری و حمالی

اخرم بحثمون بالاکشید و گفت تو قدر دان نیستی ونمک نشناسی(,خودش چیزی کم نذاشته چیزی نیاز باشه میخره)بح ...

به نظر من عاقل باش و هر چی نیازه بگو بگیره اون دو تومن هم جمع کن واسع خودت کم کم طلا بگیر پس انداز کن .بچه هم گفت چیزی می خوام بگو‌من پول ندارم به بابات بگو 

چطور ادمش کردی یادم میدی؟چندساله نتونستم ادمش کنم

من 12سال خون به جیگرم کرد

هیچی بهم نمیداد

500

نهایت یه تومن، ولی خرید خونه با خودش بود،از حق نگذریم همه چی هم میخرید، همه چیز، اما خب چه فایده پول دست خودم نمیداد....

تا هم چیزی میگفتم میگفت سر وصدا کنی من بعد واسه خونه 

چیزی نمیخرم

و واقعا هم نمیخرید

خودش میرفت بیرون غذا میخورد یا خونه مادرش

ما گرسنه میموندیم

یادمه دعوامون شد و 25روز نه واسه خونه خرید کرد نه بهم پول میداد

یادمه مجبور شدم ضایعاتی هایی که جمع کرده بودم و فروختم 15تومن، باپولش 3یا 4تاتخم مرغ خریدم وبرا بچه م درست کردم (عدد تخم مرغا دقیق یادم نیست،کاراگاه ها نیان بررسی کنن)

25 روز کم نیست.... 

من صبرررم لبریز شد....

طاقتم تمام شد

بالاخره 12سال که شوخی نیست

یه بار که دوباره بحثمون شده بود

بازم شروع کرد

نه پول میداد نه خرید میکرد واست خونه

منم رفتم کلاس خیاطی

شروع کردم به کار کردن

الان همه چیز برعکس شده

تا حرفی بزنه

به تلافی کارهای گذشته

میگمش زیاد سرو صدا کنی غذا برات نمی پزم و واقعا هم نمی پزم

پول هم بزن به کارتم

خلاصه ادم شد....

میخوام بگم زن باید قدرتمند باشه وگرنه شوهر زور میگه

من 12سال خون به جیگرم کردهیچی بهم نمیداد500نهایت یه تومن، ولی خرید خونه با خودش بود،از حق نگذریم همه ...

الان داری خیاطی کار میکنی؟

وای ۲۵ روز من بود جر واجرش میکردم مرتیکه رو

خداروشکر که ادم شد منم بفکر مستقل شدنم اما نمیدونم چکاری وشروع کنم ومنم باردارم ۳ ماه و یک بچه ۵ ساله هم دارم

الان داری خیاطی کار میکنی؟وای ۲۵ روز من بود جر واجرش میکردم مرتیکه روخداروشکر که ادم شد منم بفکر مست ...

چندسالته

خیاطی میتونی کلاس بری

سوالی هم داشتی در خدمتم... 

ارایشگری هم اگه علاقه داری

و غیره....