کرم ترمیمی واس جای بخیه چی استفاده میکردین؟راضی بودین؟
و اینکه ماه اول هم باید کلا بخوابی و سربالا باشی؟؟
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
جای بخیه معلومه اون اول؟ بچه ها ماه اول خیلی سخته؟؟؟؟؟من استرس دارم
مال من نه اصلامعلوم نیس ولی میگم کرم هم بزنم کلا از بین بره
نه اصلاااااا یخت نیس اصلااااا من نفهمیدم هیچی فقط سختیش دو روز اوله بخاطر تامپون همین.
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دو رور اول چه جوریه؟خیلی وحشتناک نیس؟احساس خفگی و درد عجیب غریب اینا؟پیش کی عمل کردی راضی ای؟
ادم نمیتونه از بینی نفس بکشه
نه اصلاااااا سخت نیس
نه اصلا یکم دندونام درد میکردن اونا هم درد نه ها انگار کوبیده بودن دندونامو
بوکان عمل کردم اره خیلی راضیم
مه همه ش فکر میکنم حس خفگی نباشه چون خیلی از احساس خفگی میترسمقلبم تند تند میزنهمثلا گاهی دماغمو میگ ...
خودت سخت نگیری نه اصلا سخت نیس