2777
2789

من الان ۲۴ سالمه شخصیت کاملا پخته ای دارم

یه مورد مناسب پیش اومده. خیلی اخلاقامون به هم شبیهه و واقعا پسر خوب و محترمیه

تاحالا همش دعا میکردم کاش زود تر ازدواج کنم. حالا که یکی پیدا شده استرس افتاده به جونم هی میگم خدایا زود نباشه

شما هم اینجوری بودین؟

اینجا اکثرا از ۱۸ سالگی به اولین خواستگار جواب بله دادن خیلی فکر آمادگیش نبودن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستشو بخوای فقط دلم می خواست شوهر کنم ،عقل درست حسابی نداشتم فکر میکردم دیگه به سن بیست که برسم باید ازدواج کنم،اصلا زمان ماکسی به  بلوغ فکری و مسئولبت پذیری فکر نمی‌کرد ،خواستگار خوب میومد شوهر میکردیم

من ۱۸ که رفتم دانشگاه بعد سه ماه آشنا شدم با همسرم بعد سه سال هم رفتیم سر خونه زندگیمون ♥️😍😍

خیلی این سه سال رو دوست داشتم 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

استرس رو که نمیشه جلوش گرفت و هست 

وقتی دیدم علاقه دارم به شخص مقابلم و کنارش ارامش دارم فهمیدم تایم ازدواج با همین فرد هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وقتی دیگه احساساتی نباشی و با زبون بازی و حرفای مردا خر نشی 

و پسرو در دوران اشنایی امتحان کن ببین مرد یا نامرد 

و بدونی مرد باید اعتماد زنو جلب کنه و دل زنو بدست بیاره و برای زن تلاش کنه اهمیت بده مسئولیت پذیر باشه هزینه کنه

منم دقیقا هم سنتم و دقیقا نزدیکِ ازدواج 

ببین کاااملا طبیعیه منم با این که از انتخابم مطمئنم هی استرس دارم هی میگم اگه از پس مسئولیت برنیام چی و....

طبیعیه فقط سعی کن دوره اشنایی رو درست بگذرونی

من 27 سالم تازه نامزد کردم قبلش باهم دوست بودیم ولی بعد چند سال تصمیم به جدی کردن رابطه مون کردیم وقتی شناخت مون تقریبا از هم کامل شد یا حتی به یه شناخت راجب خانواده های هم پیدا کردیم تصمیم گرفتیم که دیگه جدی کنیم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️