اینجا اکثرا از ۱۸ سالگی به اولین خواستگار جواب بله دادن خیلی فکر آمادگیش نبودن
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
راستشو بخوای فقط دلم می خواست شوهر کنم ،عقل درست حسابی نداشتم فکر میکردم دیگه به سن بیست که برسم باید ازدواج کنم،اصلا زمان ماکسی به بلوغ فکری و مسئولبت پذیری فکر نمیکرد ،خواستگار خوب میومد شوهر میکردیم
وقتی دیدم علاقه دارم به شخص مقابلم و کنارش ارامش دارم فهمیدم تایم ازدواج با همین فرد هست
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
من 27 سالم تازه نامزد کردم قبلش باهم دوست بودیم ولی بعد چند سال تصمیم به جدی کردن رابطه مون کردیم وقتی شناخت مون تقریبا از هم کامل شد یا حتی به یه شناخت راجب خانواده های هم پیدا کردیم تصمیم گرفتیم که دیگه جدی کنیم