2777
2789

من اماده خریدم ولی برای بچه استفاده نکردم اما برای سفت شدن استخون بچه ها و قوت بدنشون میگن خیلی خوبه بنیه رو قوی میکنه 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم منتظر جواب دوستانم  ظاهرا درست کردنش سخت نیس فقط من نمیدونم هر کدومو چقد باید تفت بدم  ...

فکر کنم کسی حس درست کردن نداره ...والا من واسه رشد بچه ام هرکاری میکنم...تا یه ذره وزن بگیره...از بس لاغر شده

سویق جو:

خواص:

سویق جو هم غذا است و هم دارو. تقویت کننده بسیار عالی، تنظیم کننده قند خون. درمان دیسک گردن (همراه با ناخن روی موضع)

طرز تهیه:

سبوس جو نیم پیمانه (از نظر وزنی مثلا نیم کیلو) را کاملا آسیاب کنید و آرد جو یک پیمانه مثلا یک کیلو. هر کدام را جداگانه، بدون روغن تفت داده و بعد از سرد شدن مخلوط کرده و استفاده کنید. سبوس جو را بعد از تفت دادن دوباره آسیاب کرده و تفت دهید تا کاملا نرم شود و بعد مخلوط کنید.(مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم) – سبوس مدت کمتری باید تفت داده شود.

***تذکر: استاد تبریزیان در مطالب خود گفته اند باید سبوس و آرد جو اندازه هم باشند که اگر اندازه وزنی ملاک باشد می شود همین مطلبی که عرض شد.

سویق گندم:

خواص:

تقویت مسائل جنسی، چاق کننده

طرز تهیه:

سبوس گندم نیم پیمانه (پیمانه وزنی نه حجمی مثلا نیم کیلو) و آرد گندم یک پیمانه مثلا یک کیلو. مانند سویق جو جاگانه بدون روغن تفت داده و بعد از سرد شدن مخلوط کرده و استفاده نمایید. در صورتی که سبوس گندم درشت بود دوباره آسیاب کنید و تفت دهید.(مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم) – سبوس مدت کمتری باید تفت داده شود.

سویق سنجد:

خواص:

کلیه خواص سنجد را داراست که در پستی جداگانه توضیحش خواهد آمده. مختصرا : چاق کننده و بسیار مفید جهت رشد بچه ها می باشد.

طرز تهیه :

سنجد را ترجیحا با هسته آسیاب کرده و الک کنید و بدون روغن تفت دهید. (مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی شعله کم)

**تذکر: آسیاب کردن سنجد با هسته با آسیاب های خانگی مقداری مشکل است پس اگر از عطاری تهیه کنید بهتر است.

فکر کنم کسی حس درست کردن نداره ...والا من واسه رشد بچه ام هرکاری میکنم...تا یه ذره وزن بگیره...از بس ...

چن سالشه بچت؟ چن کیلوه

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
فکر کنم کسی حس درست کردن نداره ...والا من واسه رشد بچه ام هرکاری میکنم...تا یه ذره وزن بگیره...از بس ...

چرا بابا کاری نداره 

زمانشم  که با این پست فهمیدیم چقد تفت بدیم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟