2777
2789
عنوان

سویق برای رشد بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 78470 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بابا کاری نداره  زمانشم  که با این پست فهمیدیم چقد تفت بدیم

آره منم برم سبوس بخرم خودم درست کنم...مامانم میگفت نونوایی ها سبوس دارن..زمانی هم که نمیبره...امیدوارم با این سویق دختر ما وزن بگیره

یک سا و نیم...10 کیلو

بچه ها این دور و زمونه اکثرا لاغرن. پسر بزرگم همسن بچه تو بود ۱۳ کیلو بود الان ک ۵سال و نیمه همش ۱۹ کیلوه بزوررر غذا میخوره پیرم کرده

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
ولی قاووت طرز درست کردنش با این فرق داره ما گندمو تفت میدیم بدون روغن وقتی طلایی شد برمیداریم بعد سر ...

سبوس اضافه نمیکنید؟ با قاووت چی درست میکنید؟

سبوس اضافه نمیکنید؟ با قاووت چی درست میکنید؟

نه دیگه فقط گندم خودشو تفت و آسیاب میکنیم،من حلوا باهاش درست میکنم قاووتو با کره تفت میدم بعد شیرو عسل و پودر چهار مغزم بهش اضافه میکنم 

این روایت بیانگر خواص سویق ها می باشد

امام صادق سويق ، تلخه را از تن ، و بلغم را از معده ،كاملا جدا مى كند و هفتاد گونه بلا را دور مى سازد. الکافی ج۶ص۳۰۶ ح

سویق گوشت می رویاند و استخوان را محکم می کند.
به کودکانتان در خردسالی سویق بدهید، چرا که گوشترا می رویاند و استخوان را محکم می سازد.
-حتی برای مولود تازه سفارش نمودند.
-مفید برای خانم باردار.
-بهترین جایگزین فولیک اسید و قرص آهن
– درون تب دار را از سویق پر کنید، ۳ بار شسته شود و آنگاه به او بدهید. (نحوه شستن سویق در ادامه مطلب)
– سویق، صفرا را از تن، و بلغم را از معده، کاملا جدا می کند و هفتاد گونه بلا را دور می کند.

نیرومندی ساق با سویق

۱-سویق چاق کننده ست و استخوان ساز ،

۲-خانم باردار مصرف کند فرزندش معلول بدنیا نمی آید .

۳-سویق جو یکی از درمانهای دیابت است.

۴- سویق با شکر برای کودکان مفید است و برای مردان مضر است.

۵-مقداری روغن زیتون روی سویق ریخته شود و مصرف شود افزایش جماع ، نازک کردن وزیباکردن پوست صورت (روغن فقط اضافه شود تفت داده نشود)

۶-با خرما ، شیر ،عسل هم میشود استفاده کرد.

۷-هضم کننده کله پاچه درصورتی که بعد از خوردن کله پاچه مقداری سویق خورده شود.

۸-سویق شسته شده برای تقویت ساق پا مفیداست و لازم (مناسب کسانی که نمیتوانند راه بروند ،فوتبالیستها ، شکستگی استخوان ، پوکی استخوان و…)

بچه ها این دور و زمونه اکثرا لاغرن. پسر بزرگم همسن بچه تو بود ۱۳ کیلو بود الان ک ۵سال و نیمه همش ۱۹ ...

سلام

سویق کودک با سویق چاق کننده بهش بده بخوره 

سویق کودک رو با شیر یا عسل قاطی کن و بهش بده ، سویق چاق کننده و سنجد هم هم میتونی خشک بهش بدی بخوره هم کمی نمناکش کنی

سویق چاق کننده و کودک سنجد رو از این سایت بخری خوبه ، کیفیت عالی و قیمتش هم خیلی مناسبه

سویق.com

والا من سویق کامل خریدم واسه دخترم،، رو وزندهی اثری نداشته اما خیلی قد کشیده جوری که همه متوجه شدن،، قبلا تپل بود،، الان از قد کشیدن لااااااغر دیده میشه،، ولی وزنش مثه قدیم بالا نمیره شاید چون فعالیتش زیاد شده،، الان 2 سال و نیمه ست