2777
2789
عنوان

سویق برای رشد بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 78470 بازدید | 44 پست
والا من سویق کامل خریدم واسه دخترم،، رو وزندهی اثری نداشته اما خیلی قد کشیده جوری که همه متوجه شدن،، ...

عزیزم اسم سویقی که خریدی رو میشه لطفا بگی آخه پسرم شش ماهشه خیلی ریزه هم قد هم وزنش خیلی کمه سویق خریدم ولی احساس می کنم خام هستش معدش اذیت نمیشه؟ چه جوری بدم شما هم لطفا بگو چه نوع سویقیه ممنون میشم جواب بدین عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من سویق کامل خریدم واسه دخترم،، رو وزندهی اثری نداشته اما خیلی قد کشیده جوری که همه متوجه شدن،، ...

عزیزم میشه بگی سویق و از کجا گرفتی. من دخترم 5سالشه 14 کیلوئه قدشم خیلی کوتاهه هرکاری میکنم یکن تپل بشه نمیشه 

عزیزم میشه بگی سویق و از کجا گرفتی. من دخترم 5سالشه 14 کیلوئه قدشم خیلی کوتاهه هرکاری میکنم یکن تپل ...

سلام،، از عطاری گرفتم سویق کامل. 

کنجد هم خیلی عالیه،، کنجد رو پودر کردم،، مرتب میریزم تو صبحانه ش،، اونم رو رشد قدی مؤثره 

سلام،، از عطاری گرفتم سویق کامل.  کنجد هم خیلی عالیه،، کنجد رو پودر کردم،، مرتب میریزم تو صبحا ...

ممنون عزیزم امتحان میکنم. کلا خیلی بدغذاست صبحونه همه چی میارم کره. خامه. شکلات صبحانه حلوا شکری. پنیر ارده وشیره.. قبلا فقط کره و حلوا شکری میخورد الان فقطط کره خالی به هیچی دیگه لب نمیزنه. پیر شدم بخدا از دست این غذاخوردنش

من سویق معجون به بچم  یکساله چهارماهگی میدم چون داره دندون در میاره کمی بد غذاشت و مجبور شدم سرلاک بخرم و قاطی براش دوست کنم بخوره...من از پیجی ک توی انستاگرام معروف هستش میخرم خیییییییلی راضیم ازش و قیمتاش عالیه واسه خودمم سویق میخرم و همینطور سویق سنجد خیلی عالیه.....هم خداروشکر خوش خوراک شده غذاشو مرتب میخوره هم تپولی شدنش بچشم میخوره میگن واسه بچه هایی ک دارن دندون در میارن عالیه

همسرعزیزم دخترنازم
من سویق معجون به بچم  یکساله چهارماهگی میدم چون داره دندون در میاره کمی بد غذاشت و مجبور شدم سر ...

سلام عزیزم میشه آدرس پیج رو واسه من بفرسین.خواهش میکنم

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه

من خودم سویق کودک  مکمل مطهر میگیرم استفاده می کنم خیلی عالیه 

من هکارام واسه بچه هاشون استفاده کرده بودن راضی بودن فقط مهمه از کجا می خری متفرقه نخرید 

من خودم از این سایت می خرم واسه خود شرکته 

https://www.mokamelmotahar.ir/shop-2/

زیر هر محصول لینک دیجی کالا رو گذاشتن  من بار اول از دیجی کالا خریدم حالا بسته 6 تایی رو از خود سایت می خرم با پست ارسال میکنن 

واسه کودک ساده داره که میریزی توی غذاها و طعم دارهم داره که باشیر قاطی کنی بچه خوشش بیاد 

ترکیباتش هم 

گندم، عدس، سبوس گندم، جو، سبوس جو، نخود، سنجد، جوانه گندم، جوانه جو، شکر قهوه‌‎ای

ولی آدم دوبار درست کنه خسته میشه من درست کردم کل زندگیم ریخت به هم  آخه منم حساس بودم ولی استفاده کردم برا پسرم از همین سویق مکمل مطهر خیلی خوب بود الان خودم بقیه محصولاتش هم خریدم 

حتا برای اطمینان کد غذا داروش رو پیگیری کردم (مجبور شدم زنگ زدم تلفن و تلفن بازی تا سازمان غذا و دارو اراک ) آخه کارگاهش توی یکی از شهرای اراکه 

تاییدش کردن 

اون دوستمون هم که گفته سویق دو سال به بالا اشتباه میگه مشکلی ایجاد نمیکنه خیال راحت تست کنید

با خیال راحت استفاده کنید 

فکر کنم کسی حس درست کردن نداره ...والا من واسه رشد بچه ام هرکاری میکنم...تا یه ذره وزن بگیره...از بس ...

عزیزم امادشو میتونی از پیج daya_organic_food@ بگیر میلی سویق هاشون ارگانیک و عالیه.من نتیجه گرفتم.بچم هم وزنش کم بود هم یبوست داشت هم خوابش بد بود.چهار مغزو برای تنظیم خواب گرفتم چون ملاتونین داره و مکمل مخصوص و گرانولاشم گرفتم .خیلی عالین خودمم میخورم شیرم زیاد میشه