2777
2789
باشه عزیزدلمولی چجور به ازدواج فکر نکنم؟

شاید باورت نشه منم تو مجردی ها همین حسارو داشتم حس میکنم ازدواج نمیکنم اصلا تا آخر عمر تنها میمونم البته سنی هم نداشتم خواستگار داشتم ولی جالب نبودن زیاد

طرفای ما زود ازدواج میکنن 

ولی وقتی با شوهرم آشنا شدم فهمیدم که خدا اگه بخواد بهش توکل کنی آدم مناسبت رو قسمتت میکنه

از مجردی لذت ببره به وقت ازدواج هم میکنی غصه نخور گلم 

هیچ کسی رو اونقدر دوست نداشته باشین که وقتی باهاتون سرد رفتار میکنه چشاتون پرِ اشک بشه💔... ️ نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یهویی شدم

منم گاهی وقتا اینجوری میشم البته بیشتر از فکر خیال از چرا های مغزم 

هیچ کسی رو اونقدر دوست نداشته باشین که وقتی باهاتون سرد رفتار میکنه چشاتون پرِ اشک بشه💔... ️ نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️ 

الهی خوشبخت بشییی🥹🥹

قربون دله مهربونت ان شاءالله ی آدم خوب بیاد تو زندگیت جبران همه خوبی هات 

و زیاد به خودت گیر نده که قدم فلانه قیافم فلانه اگ کسی آدمو بخواد با همه کم زیادت میخوادت

منم قیافه و قد معمولی دارم ولی جوری شوهرم ازم تعریف میکنه حس میکنم زیبا ترین زن دنیام

من خودم خیلی به ازدواج فک میکنمدست خودم نیستا

طبیعیه وقتی دوستا و همسن و سالاتون ازدواج کردن شماهم ناخودآگاه فکر میکنین

فعلا رو اهدافتون متمرکز بشین و سعی کنین با سرگرم کردن خودتون از میزان فکر و خیال این مسئله کم کنین

انشاءالله که یه فرد مناسب و درست وارد زندگیتون بشه و خوشبخت بشین و خوشبخت بمونید

فداتشمم عزیزدلممم😍😍به پای هم پیر بشین الهی🥹♥️

خیلی ممنون مهربون ان شاءالله 

بهترین هارو برات از خدا میخوام 

سر نمازم دعات میکنم 

وایب خوبی ازت گرفتم

خیلی ممنون مهربون ان شاءالله بهترین هارو برات از خدا میخوام سر نمازم دعات میکنم وایب خوبی ازت گرفتم

فدای قلب مهربونت بشممم🥹♥️

الهی هر دعای خیری میکنی هزار برابرش به خودت برگرده

عزیزمنی😘♥️

چقدر بعضی مردا بی‌شعور هستن من فکر کردم کاربر خانومه جواب کامنت شو دادم آشغال درخواست دوستی میده 

فدای قلب مهربونت بشممم🥹♥️الهی هر دعای خیری میکنی هزار برابرش به خودت برگردهعزیزمنی😘♥️

خدانکنه گلم 

فداااات