2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه ازدواج کردم. همه روزام با استرس و نگرانی میگذرهقدیما زوج های نو به فکر تهیه خونه و پس انداز ...

همش چک بدهکاری💔

قدیما بعد ازدواج فوری میرفتن ماه عسل عشق و حال ما چی😑😥

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

از فکر و خیال مال دنیا از دیروز ساعت۵ونسم صبح بیدارم همششش سرکار بودم تا شب نشستم شام خوردم رفتم مهم ...

مال دنیا واسه این تیکه از زمین چقدر سخت به دست میاد به قیمت جوونیمون. تازه اگه بدست بیاد

خب چرا به شوهر مردم میگین جان

عزیزم 

یه احترامه

رابطمون خیلی صمیمی هست

اصلا آقا و خانم نمیگیم 

بعد من روم نمیشه به اسم تنها صداش کنم اینطوری صدا میزنم

خود خانومه شوهرمو رضا صدا میزنه گاهی اوقات رضاجون

من رسمی تر میگم مثلا حسین جان

مریم جان

یه احترامه نه با حس و حال

متأهل 

عزیزم یه احترامهرابطمون خیلی صمیمی هستاصلا آقا و خانم نمیگیم بعد من روم نمیشه به اسم تنها صداش کنم ا ...

پس اگر خودش شوهر شما رو اینطور صدا میزنه حق نداره اعتراض کنه، احتمالا فقط داشته شوخی میکرده، بی خیال بهش فکر نکن

عزیزم یه احترامهرابطمون خیلی صمیمی هستاصلا آقا و خانم نمیگیم بعد من روم نمیشه به اسم تنها صداش کنم ا ...

وقتی طرف فکرش سمی هست باید سنگین برخورد کنی. اگرم گفتن چرا اینجوری شدی بگو چون نمیخوام مثل دفعه قبل واستون سوء تفاهم پیش بیاد. بگو ناراحت شدی از برداشت غلط خانمه

پس اگر خودش شوهر شما رو اینطور صدا میزنه حق نداره اعتراض کنه، احتمالا فقط داشته شوخی میکرده، بی خیال ...

نه خیلی با تیکه کنایه گفت

بهم برخورد

انگار داشت میگفت با شوهرم رابطه داری

خاک بر سرش 

متأهل