2777
2789
عنوان

بچم تب داره چند لحظه میان لطفا

7323 بازدید | 48 پست

سلام صبحتون بخیر پس من 2 سال و 3ماهشهه تب داره استامینوفن استفاده کنم بهتره یا ایبوبروفن؟و اینکه شیر برا زمانی که تب داره میشه خورد یا نه؟شیر گاو منظورمه من قبلا شنیدم که شیر باعث بالابردن تب میشه چون چربه,حالا درسته یا نه؟ آبمیوه اصلا نمیخوره میشه بهش دمنوش بدم برا جبران آب بدنش؟ و اینکه تخم مرغ آپز میشه برا صبحانش استفاده کنم؟دکترش بعدظهر میاد تا اون موقع میخوام کنترل کنم تبشو, پیشاپیش ممنون از حضورتون

اخی عزیزم اطلاعی در مورد شیر ندارم ولی تا می تونی دست و صورتش با اب ولرم بشور بزار با هوای محیط خشک بشه به جا استامینوفن پروفن بدی بهتره ان شالله خوب بشه 

از خواب برگشتم به تنهایی. پل می زنم از تو به زیبایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول این ک درجه تبش چقدره. یکی در میون تا بعد از ظهر استامینفون. بروفن و شیاف استقاده کن. برش سیب زمینی هم روی پیشونی اش خیلی خوبه من برای پسرم میذارم وقتی تب میکنه. بعضی از دکتر ها قبول ندارن ک شیر برای تب خوب نیست باز هم بهش نده بیشتر آب بده. سوپ ساده مرغ بپز براش

شربت پروفن بده بهش 

شیر هم اب قاطیش کن مرتب بده 

تخم مرغ ابپز سنگینه برای تب  

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

ایبوپروفن معده خالی اصلا استفاده نکن

اول قطره استا بده نیم ساعت بعد استا بدن شویه با آب ولرم رو به خنک کن.

اگه تبش 38 و نیم به بالاست شیاف استفاده کن .

اگه دو ساعت بعد دادن استا تب پایین نیومد میتوانی بروفن بدی ولی قبلش حتما باید چیزی بخوره

من شیر به پسرم میدم. دقیق نمیدونم. حالا شما کمتر بده 

تخم مرغ هم مشکلی نداره 

آب معمولی و آبمیوه و کلا مایعات زیاد بده 

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

بچه منم تب داره

هر کاری ...هر دارویی دادیم 

دکتر بردیم گفت ویروسه تا 7 روز حدودا طول میکشه

نذارید تبش بالا بره فقط ..شیاف اگه نیاز شد شبها...و مایعات زورکی هم شده بهش بده 

اگه غذا نمیخوره به خاطر حالش ...شیره گوشت  بهش بده...همونی که تو شیشه میذارن ...بعدش تو اب......

با اب نمک پاشویه کن 

سوپ یا خاکشیر بده 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

همیشه تو خونتون چهار گل داشته باشین دم کن بده 

گل بنفشه وعناب وپر سیاوش داره تب بره 

من پروفين ميدم به پسرم كه الان دو سال و سه ماهشه

٥ سي سي

شير گاو رو نميدونم ولي من شير پاستوريزه هميشه بهش ميدم حتي وقتي تب داره

تخم مرغ ابپز هم ميتوني بهش بدي

بدا نهارشم سوپ ابكي درست كن

شوبت عسل و ابليمو هم برا سرما خوردگي خيلي خوبه

دنيا دو روزه