2777
2789
عنوان

بچم تب داره چند لحظه میان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 7323 بازدید | 48 پست
پرتقال نده اسیدی لیمو شیرین بدهد

جانم .

پرتقال و همه مرکبات اسید اسکوربیت دارن و در کل جهان داره در وعده صبحانه خورده میشه. لطفا علمی صحبت کنید

عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تونستی برای ظهرش جیگر سفید بگیر ابپز کن 

بعد عدس رو بریز توی اون عدسی کن جیگرش خنک میشه تبش قطع میشه فقط یادت باشه تو اب جیگر ی قاشق ابلیمو بزنی تیره نشه چون عدس وجیگر سیاه میشن 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
جانم . پرتقال و همه مرکبات اسید اسکوربیت دارن و در کل جهان داره در وعده صبحانه خورده میشه. لطفا علم ...

شما علمت خیلی بالاس ؟؟؟

پرتقال ونارنگی توی بعضی از سرماخوردگیا باعث حمله اسم میشه 

خانم دکتر 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
ممنون عزیزم خیلی لطف کردین

استارتر جان من رفتم دکتر تشریف اوردن با اجازتون  انشالله خوب نیشه نگران نباش

شما علمت خیلی بالاس ؟؟؟ پرتقال ونارنگی توی بعضی از سرماخوردگیا باعث حمله اسم میشه  خانم دکتر& ...

عزیزم من نظرداد شما اومدی رو نظر من مانور دادی .

از جگر سفید که بهتره .واسه خودت میگم .چون جیگر سفید اصلا ربطی به سرما خوردگی نداره .و کلا ارزشی غذایی نداره و فقط برای استخوان تاثیر داره .حتی گفته میشه اونقدر بی خاصیت هست که ارزش پول دادن نداره .

من که بحثی ندارم میگم اگه نمیدونیم الکی نگیم .اب پرتقال که من گفتم فایدش بر همه روشنه .

عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 
عزیزم من نظرداد شما اومدی رو نظر من مانور دادی . از جگر سفید که بهتره .واسه خودت میگم .چون جیگر سفی ...

جیگر سفید خنکه طبعش  

تب باعث میشه که لب ادم مریض پوسته پوسته بشه وبا مصرفش باعث میشه تبش زود بیاد پایین 

تمام اینا تجربس نه من بگم میتونی از کسی که تب سنتی سر در میاره بپرسی  

در ضمن اب پرتقالی که شما فرمودی مال صبحانس برای زمانی که طرف بچه نباشه وتب نداشته باشه 

میبینم الان چقدددددر مردم کمتر مریض میشن واسه اونه که میدونن چیو بخورن چیو نخورن  

استارتر عزیزم حرفای منو حذف کن وندید بگیر هر چی ایشون میگن انجام بده 

خدافظ

شما علمت خیلی بالاس ؟؟؟ پرتقال ونارنگی توی بعضی از سرماخوردگیا باعث حمله اسم میشه  خانم دکتر& ...

اولین باره میشنوم 😨

والا ما از بچگی سرما میخوردیم لیمو شیرین میخوردیم سریع خوب میشدیم 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊