2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینش فانه که من اگر الان چشامو ببندم راحت رفتم تا۱۱صبح..اما واما اگر ببندم😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
خیلی سخته. امیدوارم یه روز خیلی زود پشیمون بشه و قدر روزای با تو بودن رو بفهمه.

نه فکر نکنم بفهمه ، خودم اونقدر زیادی محبت کردم  و زیادی خوب بودم ، تا زیادی شدم ، و دلش رو زدم ، الان میفهمم نباید اینقدر خوبی میکردم🙁🙁🙁🙁🙁🙁

همیشه زیادی خوب بودن کارمیده دست ادم😔😔😔 بخدا بهترین مرد دنیاهم باشه ی عالمه محبت کنی زده میشه... ...

دقیقا منم همینطوری ام اصلا تعادل ندارم یعنی جوری بود از غذای خودم میزدم میدادم به دوستم بهتره نگم که با من چیکار کرد البته حق داره بعضی وقتا زیادی که خوبی میکنم منتظرم که غافلگیر شم

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی

خواهر ساده ی  منم گیر ی مرد هوس باز زن بازافتاده بود.طفلی خیلی خوب بود.هیچی براشوهره احمقش کم نزاش.هیچ کمبودی نداشت..فقط مشکل اینجابود ابجی من زیادی ساده بودوازسادگیشم

سواستفاده شد...

الانم یکساله جداشدن😞😞😞😞😞😞

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
دقیقا منم همینطوری ام اصلا تعادل ندارم یعنی جوری بود از غذای خودم میزدم میدادم به دوستم بهتره نگم که ...

بخداخیلی مضخرفن همچین ادمایی ک خوبی میکنی هارمیشن😏😏😏😏😏😏

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
فمنیسم کلا میگه زن و مرد با هم برابرند در همه چیز. حتی فمنیسم های افراطی میگن زنان از مردان برترند.

اونا کلا میخوان انتقام کل تاریخو یه جا بگیرن.یه گروه فوق افراطیشون هست که یهو جلوی دادگاه یا وسط پارک.بدون هیچ لباسی خودشونو بهم زنجیر میکردن.الان دیگه کنترلشون کردن😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
بخداخیلی مضخرفن همچین ادمایی ک خوبی میکنی هارمیشن😏😏😏😏😏😏

فقط کافیه به کسی که عقده پرواز داره بال بدی یه جوری میره که فکرشم نمیکنه این بال و از کجا در اورده 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی
همیشه زیادی خوب بودن کارمیده دست ادم😔😔😔 بخدا بهترین مرد دنیاهم باشه ی عالمه محبت کنی زده میشه... ...

آره دقیقا ، نباید زیاد در دسترس مرد باشی ، نباید همش بهش محبت کنی ، نباید همش خونه رو مرتب کنی و اروم باشی ، زنی که مهربون و اروم و خونه داره مرد آخرش دل مرد رو میزنه ، مردها جذب زنی میشن که خیلی خوش رفتار نیست 🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁کلا تقصیر خودمه با مهربونی هام و صرفه جویی و خونه داری  دلش رو زدم

اونا کلا میخوان انتقام کل تاریخو یه جا بگیرن.یه گروه فوق افراطیشون هست که یهو جلوی دادگاه یا وسط پار ...

عقایدشون فرا جنسیه. به خاطر همین این کار ها رو میکنن.

یکی ازعقایدشونه که جنسیت نباید محدودیت بیاره. بخاطر همین واسشون مهم نیست.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.