2777
2789
آره دقیقا ، نباید زیاد در دسترس مرد باشی ، نباید همش بهش محبت کنی ، نباید همش خونه رو مرتب کنی و ارو ...

مث آبجیه من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی مهربونه خیلی سادس دلم میسوزه برااااش

خدالعنتشون کنه همچین ادمایی رو😭😭😭😭

داغون میکنن زندگی دخترردمو گورشونوگم میکننن.الهی بمیرن😭

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید خوب و ساده باشی این درس من از جدایی بود🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁

ایشالا ی جای بهتر.ی زندگی بهتر...بیخیالش باش بهش فکرنکن...خودتوبزن ب اون راه😔

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
مث آبجیه من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خیلی مهربونه خیلی سادس دلم میسوزه برااااش خدالعنتشون کنه همچین ادم ...

تازه شوهر سابقم رفته با یه دختر جووانتر از من داره ازدواج میکنه 🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁

تازه شوهر سابقم رفته با یه دختر جووانتر از من داره ازدواج میکنه 🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁

اخه یکی نیست بگه دردتون چیه زندگی خوبتونوداغون میکنین😏😏😏😏😏😏😏چیتون کمه اخه..

زن خوب..زندگی خوب...

خوشی میزنه زیردلشون دیگه..

باشه ولی درس من این بود مردها جواب خوبی رو با بدی میدن😔😔😔😔😔😔

تجربس ی تجربه ی تلخ...یادگرفتی دیگه ب کسی زیادترازظرفیتش خوب نکنی....

اخه یکی نیست بگه دردتون چیه زندگی خوبتونوداغون میکنین😏😏😏😏😏😏😏چیتون کمه اخه.. زن خوب..زندگی خو ...

خب زن نباید خوب و ساده و همیشه در دسترس شوهر باشه ، مردها زود زده میشن از زن 🙁🙁🙁

خب زن نباید خوب و ساده و همیشه در دسترس شوهر باشه ، مردها زود زده میشن از زن 🙁🙁🙁

بله متاسفانه

آره امیدوارم تو ازدواج دومم بتونم از تجربه ام استفاده کنم 🙁😞

انشاالله..

اونا کلا میخوان انتقام کل تاریخو یه جا بگیرن.یه گروه فوق افراطیشون هست که یهو جلوی دادگاه یا وسط پار ...

عزیزم من یه فمنیستم که به اصل  عقیده مکتب معنی برابری حقوقی و انسانی سیاسی و اجتماعی زن و مرد معتقدم. گزوهی که میخان به زن و مرد نگاه برابر شه.

او اصل شعارونفهمیدن و افراطی عمل میکننچ همرو خاهشن یکی نکن!

She is everything I ever wanted.... 
عقایدشون فرا جنسیه. به خاطر همین این کار ها رو میکنن. یکی ازعقایدشونه که جنسیت نباید محدودیت بیاره. ...

بله جنسیت نباید محدودیت بیاره.مثلا اگه یه مرد میتونه قاضی شه زنم میتونه بشه.

ولی با بقیه کاراشون موافق نیستم. همرو با یه چوب نزنین😞😦

She is everything I ever wanted.... 
عزیزم من یه فمنیستم که به اصل  عقیده مکتب معنی برابری حقوقی و انسانی سیاسی و اجتماعی زن و مرد م ...

من دقیقا کیا رو با کیا قاطی کردم؟الان دقیقا داری برای منی جنبش فمنیسمو تفسیر میکنی که هرکس اینجا منو میشناسه از دیدگاهم به زنان وحقوقشون آگاهه.

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا