2777
2789
عنوان

خاطرات دهه شصد

203 بازدید | 30 پست

یه خانمی می گفت اون موقع که دخترا اصلاح نمی کردن پسری بهش گفت اگه سیبیلای تو رو داشتم دو طرف خیابون می بستم 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

🤕🤕

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهه هفتادیم

با دوستم اصلاح و ابرو نمیکردیم بچه های کلاس برامون ژیلت اوردن

میگفتن از ترس خانوادس

صورتمونم کم مو هستش جالب اینه

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دهه هفتادیمبا دوستم اصلاح و ابرو نمیکردیم بچه های کلاس برامون ژیلت اوردنمیگفتن از ترس خانوادسصورتمون ...

🤣🤣🤣

دهه هفتادیمبا دوستم اصلاح و ابرو نمیکردیم بچه های کلاس برامون ژیلت اوردنمیگفتن از ترس خانوادسصورتمون ...

چرا اصلاح نکردین

🤣🤣🤣

جدی میگم میگف میخاستیم بریم عروسی مامانم میگف حلقه آستین بپوش میگفتم زیر بغلم چی دستام چی ای همه مو داره گفته دستاتو بالا نبر گفتن برقص ناز کن نرقص میگف هدف مامانم این بوده ک فقط ی خواستگار برام پیدا شه تو عروسی

چرا اصلاح نکردین

دوتا بچه دارم الانم نمیکنم

دوس ندارم

وقتی زشتی نداره موهای صورتم کمه و معلوم نیست چ نیازیه هرچند ماه یکبار شیو میکنم‌شاید سالی دوبار

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

جدی میگم میگف میخاستیم بریم عروسی مامانم میگف حلقه آستین بپوش میگفتم زیر بغلم چی دستام چی ای همه مو ...

چرا نمیزدی خب