2777
2789
عنوان

بحث با بابا جونم و عموم

119 بازدید | 5 پست

عموم آمد بهم گفت به شوهرت بگو خجالت بکشه تو رو تا نصفه راه آوردم من از همه چی خبر دارم با این حال که من اصلا با شوهرم مشکلی ندارم خانوادم به شوهرم گفتن تا نصفه راه بیاره که زهرا پیش ما بمونه بیشتر ولی اگه شوهرم می آمد من مجبور بودم ده روز بیشتر نمونم با خودش برگردم هیچی دیگه بعد من به بابام گفتم به عمو بگه من از حرفش خیلی ناراحت شدم حالا چون دو روز بیشتر موندم خونه پدرم فکر میکنن زندگیم خراب شده آخه ابجیم در حال طلاق گرفتن هست همشم به خاطر دخالت هایی همین عموم  هیچی دیگه بابام زبون تندو تیزی نداره طرفو بفهمونه بهش در همون موقعه که داشت بابام بهش می‌گفت با کن حرف زد عموم منم بهش گفتم زندگی ابجیم خراب کردی زندگی منم خراب کن از همین به برش خورده که من دخالت نکردم و از این حرفا با این حال که همه اینا سر دخالت های بی موردش بوده بعد رفته به بابا جونم گفته بابا جونمم با من بحث کرد اونم هیچ وقت طرف ما نبوده هر چی از دهنش در آمد بهم گفت الان من برای عید مجبورم برم پیششون چطور رفتاری داشته باشم فکر می‌کنه عموم با گفتن این که به اقات بگو خجالت بکش منو میخواسته پند بده با این حال که روز اولی که آمده بودم می‌تونست بیاد پندشو بده نه وقتی یه ماهه اینجام پس فکر کرده منم میخواستم طلاق بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو همچین موقعی سعی کنید احترام طرف مقابل رو به شدت نگه دارید حتی اگر زد تو گوشتون چون بزرگتر هستن حتی اگر حرفشون اشتباهه احترامشون واجبه به عنوان بزرگتر ولی خوب ممکنه نظرات اشتباهی بدن سوتفاهمی بشه شما زیاد عصبانی نشدید پر و بال ندید به مسئله 

ولی خوب خیلی به این مسائل اهمیت ندید 

محترمانه نکاتو بگید به پدرتون هم بگید به خانوادتونم بگید

کلا تو صحبت کردن سعی کنید  اروم کرفاتونو لگید که هم خودتون اذیت نشید و رنجشی پیش نیاد براتون هم همه رو بتونید اقناع کنید 

به خدا توکل کنید  و دعا کنید و توسل انشاالله درست میشه