2777
2789

سلام.دوستان من اصلا به سحر و فالو کتاب باز کردن و نمیدونم این چیزها اعتقادی ندارم.با مشکلات کاملا منطقی برخورد میکنم.... ولی تجربه زندگی بهم ثابت کرده هردفعه یه اتفاق خوب برام میفته دقیقا باید بعدش یه چشمم اشک باشه یه چشمم خون.... آخه چرا؟😔اگه چشم و نظره چطور میتونم از بین ببرمش.نمیتونم که تو زندگیم هیچ موفقیتی نداشته باشم که چشم میخورم.

ممنون میشم نظرتون رو بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هر روز ایت الکرسی رو بخون و میگن اگر بیشتر از ۳بار بخونی در روز مثل حرز عمل میکنه و عالیه 

و بعدشم هروق خواستی از خونه بری بیرون ذکر اللهم اجعلنی فی درعکه الحصینته ...رو بخون 

و افوض و امری ...

لا اله اله انت سبحانک انی کنت من ظالمین 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

سلام ی فایل هس ک توش آیات قران نوشته شده ،و میگن پرینت بگیرین بذارین سر در خونه یا هرجا_واس چشم زخم و طلسم اینا خیلی خوبه_خودم امتحان نکردم ،ولی ی ادم بزرگ و عالم این دعا رو معرفی کرده _و ی آشنا هم گفته موثر بوده_ میخای توم امتحان کن_🧐🧐

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
سلام ی فایل هس ک توش آیات قران نوشته شده ،و میگن پرینت بگیرین بذارین سر در خونه یا هرجا_واس چشم زخم ...

اره ممنونم

چطور میتونم فایل رو به دست بیارم؟

اگه اسم خاصی داره ممنون میشم بفرمایید سرچ کنم

ممنونم دوست عزیزبله حتما میخونم

این چندتا ذکری که گفتم عالین بزن نت با اعرابش رو بخون معنیشم بخون متوجه میشی خودت 

بعد ی ذکر دیگه هم صلوات هستش عزیزم عالیه بهش اطمینان قلبی داشته باش بخون 

اره ممنونمچطور میتونم فایل رو به دست بیارم؟اگه اسم خاصی داره ممنون میشم بفرمایید سرچ کنم

نوشته حرز ابی دجانه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

Pdfهس_اینجا ارسال نمیشه فایل_عکسشو فرستادم _ببین تو نت فایل شو میتونی پیدا کنی_باز از کافی نت پرینت بگیر ازش 

این چندتا ذکری که گفتم عالین بزن نت با اعرابش رو بخون معنیشم بخون متوجه میشی خودت بعد ی ذکر دیگه هم ...

بله حتما،کامنت شما و بقیه دوستان رو دارم یادداشت میکنم جلو چشمم باشه بخونم.هر دفعه خبر خوب میدم بعدش یه بلایی سر خودم و بچه هام میاد واقعا خسته ام... 

همین صلوات ساده بفرستم؟روزی چند بار؟

بله حتما،کامنت شما و بقیه دوستان رو دارم یادداشت میکنم جلو چشمم باشه بخونم.هر دفعه خبر خوب میدم بعدش ...

عزیزم زیاد انرژی منفی نده هروق اتفاقی هم افتاد بگو اشکالی نیست میگذره سپردمش به خدا خودش میبینه 

اون ذکرایی که گفتم قبل از بیرون رفتن از خونه بخونید هم خودتون هم بچه هاتون 

و صلوات هم هروقت بیکار بودی هروقت داشتی ظرف میشستی لباس اویزون میکردی من کلا ذکر لبمه هروقدر دوست داری نیت کن بفرست برای حفاظت از خودت و خانوادت توسل کن به یکی از اهل بیت که بهشون ارادت داری