2777
2789

بزارین خوب وبدشو همین اول بگم بعدشما خواهرانه کمکم کنین...از لحاظ ابراز محبت،خرج کردن،به اسم زدن خونه و ماشین خیلی خوبه اما رفیق بازه

هرشب یکی ساعت۱۲شب زنگ بزنه بگه بیا دورهم باشیم میره

امشبم رفتیم خرید برگشتنی رفیقش پیام داد که بیابیلیارد ساعت۹ونیم شب

ماروگذاشت خونه تابره

هرچی دعوا کردم که بیخود اینوقت شب تنها می‌زاری میری،یا رفیقاتوانتخاب کن یا منو وکلی حرف دیگه انگار نه انگار...فحش بارم کردورفت هنوز که هنوزه نیومده

مثل چی نشستم گریه کردم موندم چیکار کنم بچسبه به زنوبچش...بخدا به سرم میزند برم یه گندی بزنم به زندگی که بفهمه زن خوب با زن بد چه فرقی داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا اونم نیاز داره یه وقتایی تنها باشه رفتید بیرون گشتید خوش گذروندین حالا تهش یه ساعتم بره پیش دوستاش آدمه دیگه برده که نیست بعدم مردا همیشه دوستاشونو ترجیه میدن چون معمولا زناشون پایه نیستن و کنارشون خوش نمیگذره بهشون

میبینی مرده از همع نظر عالیه ولی با دوستاش خوشه بخاطر همینه 

منم مث شمام. ولی هیچ مشکلی ندارم با این قضیه. چون همه دوستاشو میشناسم فامیل هستن. ته خلافشون ورق بازیه.

و در مقابل من حتی بخام با دوستام سفر ده روزم برم مشکلی نداره.

سعی کن با زبون رامش کنی. با دعوا اوضاع بدتر میشه

عزیزم تا میتونی باش بجنگ ولی تا وقتی اون رفیقی بش میگه بیا فلان جایم ازش دور نشع آدم نمیشه شوهر منم همین بود از وقتی ک رابطه با اون رفیقش سرد شدع ممن یع نفس راحت میکشم