2777
2789
خیلی وقته شما رو میبینم از وضعیت بچت بگو چطوره الان درمانش تا کجا پیش بردی

وارد درمان شده طول میکشه

اما نمیدونم اگر دکتر دیگه ای ببرم همینقدر طول بکشه یا نه

چون حتما دکتر ها فرق دارن ولی من نمید نم این د‌تر خوبه کی خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وارد درمان شده طول میکشهاما نمیدونم اگر دکتر دیگه ای ببرم همینقدر طول بکشه یا نهچون حتما دکتر ها فرق ...

خیلی سخته درک میکنم منم تو شرایط خوبی نیستم 

توکلم به خداست 

ندر نمک حضرت زهرا رو انجام بده

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
خیلی سخته درک میکنم منم تو شرایط خوبی نیستم توکلم به خداست ندر نمک حضرت زهرا رو انجام بده

چطور انجام میدن

ببخشید نشنیدم

نت هم میگم شاید اون چیززی که شما میگید نگه و اشتباه کنم

خیلی سخته درک میکنم منم تو شرایط خوبی نیستم توکلم به خداست ندر نمک حضرت زهرا رو انجام بده

دقیقا دلیل اتفاقی که الان برام افتاده همین امضای شما و البته یکیم حسادت اطرافیان هست که بشدت مقایسه میکنه

چطور انجام میدنببخشید نشنیدمنت هم میگم شاید اون چیززی که شما میگید نگه و اشتباه کنم

هر مقدار دوست داری نمک نذر میکنی اما معمولا ۱۴ تا به نیت ۱۴ معصوم نصفش رو قبل حاجت تو مسجد بین مردم پخش کن نصفش رو بزار بعد گرفتن حاجت 

مطمئنم دست پر میای

دقیقا دلیل اتفاقی که الان برام افتاده همین امضای شما و البته یکیم حسادت اطرافیان هست که بشدت مقایسه ...

مردم بزار کنار فقط با خدا و ائمه انس بگیر 

به خدا منم درگیر مریضی پسر دو سالم هستم اما مطمئنم حاجت میگیرم 

شما هم میگیری شک نکن

دکتر امیر علی حمیدیه مرکز طبی کودکان 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

پسر خواهر شوهرم سرطان خون داره مادرش مث شیر پا ب پاشه الان خیلی حالش خوبه یه بیمارستان تو تهرانه میبرش اونجا فک کنم خیلی دکتراش خوبن الان 5 سالی میشه درگیر این بیماریه و بیشتر ازمایشاش مثبت شدن رو ب بهبودی 

هر مقدار دوست داری نمک نذر میکنی اما معمولا ۱۴ تا به نیت ۱۴ معصوم نصفش رو قبل حاجت تو مسجد بین مردم ...

سلام 

ماهم این نظر رو خیلی قبول داریم 

ما ۱۴ تا نیت میکنیم . ۱۳ تا رو پخش میکنیم و یکی رو گرو نگه میداریم بعد که حاجت روا شدیم ۱۴ تا دیگه میذاریم روی اون یه دونه و پخش میکنیم 

البته مهم نیت هست چون نمک مهریه حضرت زهرا س هست 

راستی امضاتون تلنگری بود برام . خدا حفظتون کنه 

پسر خواهر شوهرم سرطان خون داره مادرش مث شیر پا ب پاشه الان خیلی حالش خوبه یه بیمارستان تو تهرانه میب ...

چه عالی و خوب