2777
2789
پسر خواهر شوهرم سرطان خون داره مادرش مث شیر پا ب پاشه الان خیلی حالش خوبه یه بیمارستان تو تهرانه میب ...

ازدواجشون فامیلی؟

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
سلام ماهم این نظر رو خیلی قبول داریم ما ۱۴ تا نیت میکنیم . ۱۳ تا رو پخش میکنیم و یکی رو گرو نگه میدا ...

زنده باشید 

و همیشه حاجت روا

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم بزار کنار فقط با خدا و ائمه انس بگیر به خدا منم درگیر مریضی پسر دو سالم هستم اما مطمئنم حاجت می ...

انشالله به حق شهید این ماه و ستمی که به اهل بیتشون شد ولی همه شون ستون دینداری شدن دلتون قرص باشه خیلی زود نتیجه میگیرید و فرزندتون رو سالم و صالح بزرگ میکنید 

انشالله به حق شهید این ماه و ستمی که به اهل بیتشون شد ولی همه شون ستون دینداری شدن دلتون قرص باشه خی ...

عزیزمی

کوچکترین شکی ندارم و همین دل محکم بودن هم از خودشون دارم 

خودمم شیمی میشم. خیلی دلتنگم تو این شبهای عزیز خدا همه بیماران رو شفای کامل و عاجل عنایت کنه و بهمون ...

به حق همین شب های عزیز انشاالله فرزند اسی بعد شما با سلامتی کامل به زندگی ادامه بدید 

پسر خواهر شوهرم سرطان خون داره مادرش مث شیر پا ب پاشه الان خیلی حالش خوبه یه بیمارستان تو تهرانه میب ...

مثل‌شیر یعنی باید چکار کنم؟

فقط تغذیش دست مادره

دکتر اینجا برای این بیماری یکی دوتا بیشتر نداره اصلا درمورد چه دکتری خوبه نمیتونم تصمیم بگیرم

میشه منو ارتباط بدید بااین خانواده یا تو خصوصی شماره ای چیزی بدید بدونم چکارایی انجام میدن