2777
2789

خیلی ببخشید ولی واقعا خیلی موضوع مهمیه 

خواهرم به بلوغ فکری خیلی زود رسیده با اینکه 7 سالشع

خواهرم از بچگی خودشو میماله زمین ، منظور رو به شکم دراز می‌کشه و مثلا میخواد شنا بره حالت دستاش اونجوریه و هی با خودش ور می‌ره تقریباً 2 ، 3 سال میشه 

ولی ما همیشه فکر میکردیم داره ورزش می‌کنه چون بار ها از دکتر و این اون پرسیدیم گفتن چیز عادیع و داره ورزش می‌کنه ولی تازگیا یه سری کارای دیگ انجام میده که من میدونم

حالا قضیه مامانم بماند ، نمیخوام بیاید بگید تو مگه مادرشی که میخوای تربیتش کنی و فلان 

ولی واقعا دیوونه کنندس برام ، چون مامانم زیاد در اون حد نمیدونه فقط نمیخوام خواهرم بیشتر از این به این کارش ادامه بده 

بنظرتون مشاور مدرسه می‌تونه کمک کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همون لحظه حواسشو پرت کنید 

صداش کن بکو بیا برقصیم

بیا ورزش کنیم

بیا فیلم ببینیم

این یه عادت لذتبخشه که با تکرار نشدن باید فراموشش کنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اون نمیدونه کارش بد هست یا چیه 

باهاش حرف بزن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

فقط باید حواسش پرت کنی،مثلا بیا کیک درست کنیمازین جور چیزا

والا من که ازدواج کردم نمیتونم زیاد پیشش باشم 

بنظرت به مامانم بگم خودش یه کاری کنه ؟

آخه نمیتونم به اونم بگم چون واقعا رو این موضوع خیلی حساسه و میدونم خیلی سخت و بار ها شاید تنبیهش کنه و اینکه همش شکاک میشه از این به بعد به خواهرم و کلا نمیزارع حتی دو دقیقه تو اتاق مثلا تنها باشه

چون مامانم خیلی بد جوش میاره 

مثل پسرا دیگه 

که خیلی زود به اینطور چیزها فکر میکنند 

ببین اصلا از خودمون حساب کنیم حالا ما سنمون بیشتره 

اما وقتی سرت و شلوغ میکنی مثلا کلاس و کار و ورزش و اینا 

انقدر خسته میشی به اینطور چیزها فکر نمیکنی 

اینم باید خسته اش کنید باید از ذهنش بیاد بیرون 

خیلی ناراحت شدم تو این سن باید بچگی کنه کاش حداقل بعد یه سنی بتونه ازدواج کنه اینطوری اذیت میشه

نه به هیچ عنوان این چیزا رو به مشاور مدرسه ها نگید. 

من خودم معلمم. مشاورها این چیزا رو به بقیه معلما میگن و با ذهن آگاه به این مسائل نگاه نمیکنند. 

ابدا.

یه "مشاور مذهبی" پیدا کن. بیرون از محیط مدرسه.

بعضی ازین روانشناسای باکلاس ممکنه بگن این نیازشه  و بطور طبیعی توو کشورای دیگه این به بچه ها آموزش داده میشه و ازین چرت و پرتای روشنفکری. بنابراین پیش هر روانشناسی هم نرید