2777
2789

کمکککک خسته شدم از خودم هر بار یه چیز جدید میاد تو مغزم میخواستم کنکور انسانی بدم اما به رشته هاش علاقه نداشتم چند وقت پیش گفتم مگه چندبار زندگی میکنم بزار برم دنبال علاقه‌م حسرتش نمونه، رشته کامپیوتر از طریق فنی حرفه ای خواستم برم که گفتن از طریق ریاضی بهتره

حالا موندم منی که تا حالا ریاضی و فیزیک و.. نخوندم چطوری میتونم تو یه سال هم ایجاد سابقه کنم هم کنکور بدم...🤯🫤

حالا کامپیوتر از سرمم نمیفته ها چون خودآزاری دارم دلم میخواد واسه درس سختی بکشم چشمام دراد😐🤌🏻 (از بچگی حل کردن و چیزای مفهومی رو دوست داشتم ولی به اجبار رفتم انسانیییییی)

موودی هم خودتونیدددد😭😭😭😂

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزاد نمیتونی بری؟

هزینه ش زیاده و اینکه حتی پیام نورم برم باید ایجاد سابقه کنم درسته؟

ولی اولویتم یه دانشگاه معمولی دولتیه

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

دانشگاه که پیامنور راحت میاری ایجاد سوابقم فکر کنم امتحانش خرداده باز سوابقت هر چی باشه پیامنور میاری سختی هم نمیخواد بکشی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
دانشگاه که پیامنور راحت میاری ایجاد سوابقم فکر کنم امتحانش خرداده باز سوابقت هر چی باشه پیامنور میار ...

واسه اپلای میگن مدرکش معتبر نیست🤦‍♀️

یعنی یه سال بخونم دولتی نمیتونم بیارم؟ شما ریاضی بودی؟

واسه اپلای میگن مدرکش معتبر نیست🤦‍♀️یعنی یه سال بخونم دولتی نمیتونم بیارم؟ شما ریاضی بودی؟

آره من ریاضی خوندم یه سال بخونی میاری آره من پشیمونم دلم میخواست تجربی میخوندم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
واسه اپلای میگن مدرکش معتبر نیست🤦‍♀️یعنی یه سال بخونم دولتی نمیتونم بیارم؟ شما ریاضی بودی؟

والا من خیلیارو دیدم با مدرک پیام‌نور حتی اپلای کردن 

دولتی فقط اسمش قشنگه 

من برگردم گذشته عمرا برم دولتی 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

آره من ریاضی خوندم یه سال بخونی میاری آره من پشیمونم دلم میخواست تجربی میخوندم

چرا پیشمونی؟🥲

والا من خیلیارو دیدم با مدرک پیام‌نور حتی اپلای کردن دولتی فقط اسمش قشنگه من برگردم گذشته عمرا برم د ...

از چه لحاظ؟

میتونم بپرسم رتبه‌تون چند شد که دولتی قبول شدین؟🫠

از چه لحاظ؟میتونم بپرسم رتبه‌تون چند شد که دولتی قبول شدین؟🫠

من خیال میکردم دانشگاه دولتی یعنی ورود ب یه زندگی جدید 

اما همچین چیزی نبود 

ب مرور فهمیدم همه دانشگاه ها یکی هستن 

هیچکدوم چیزی یاد نمیدن این خود دانشجوئه که باید تلاش کنه برای باسواد شدن

دردسرهای خوابگاه که هنوزم ازش متنفرم

دوری از خونه

نداشتن اون مکان خصوصی و آرومی که تو خونه داشتم و...

البته خوابگاه برای کسایی که ساکن شهرهای کوچیک هستن یا توسط خونواده محدود میشن میتونه تجربه خیلی خوبی باشه 

رتبه م ۸۴ بود 

من خیال میکردم دانشگاه دولتی یعنی ورود ب یه زندگی جدید اما همچین چیزی نبود ب مرور فهمیدم همه دانشگاه ...

چقدر رتبت خوب بوده، چه رشته ای؟ الان شاغلی؟

من همین که دانشگاه شهرمون قبول بشم کافیه

تلاش هم بله واقعا حق با شماست دانشگاه متاسفانه فقط اطلاعات کلی میده و خودمون باید بریم دنبالش. فقط مدرکش مهمه که اونم داره کم ارزش میشه!😕(بخاطر شغلای آزاد)

چقدر رتبت خوب بوده، چه رشته ای؟ الان شاغلی؟من همین که دانشگاه شهرمون قبول بشم کافیه تلاش هم بله واقع ...

انسانی

بله شاغلم 

بنظرم مدرک صرفا یه کاغذ بی ارزشه 

که بگی من چهارسال از عمرم رو حروم کردم برای اینکه آیندم رو بسازم 

تخصص و حرفه خیلی مهمتر از مدرک هستن 

ولی متاسفانه مدرک گرایی تو کشور ما خیلی رواج داره 

و نتیجه شده تعداد بالایی از افراد که صرفا مدرک دارن نه تخصص و مهارت 

و مدعی هستن که چون درس خوندن باید بالاترین جایگاه شغلی رو تصاحب کنن 

انسانیبله شاغلم بنظرم مدرک صرفا یه کاغذ بی ارزشه که بگی من چهارسال از عمرم رو حروم کردم برای اینکه آ ...

دقیقا دوستم با یه لیسانس نشسته گوشه خونه منتظره براش کار پیدا بشه درحالی که رزومه خوبی هم نداره کار با حقوق بالا میخواد... میگن دنیا با آدمای سمج بیشتر راه میاد هر چی تو کار و حرفه ات پیگیر تر باشی جایگاه بهتری داری😅