2777
2789
عنوان

قسمت دوم کیا رشته ریاضی فیزیک رفتن😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 24 پست
دقیقا دوستم با یه لیسانس نشسته گوشه خونه منتظره براش کار پیدا بشه درحالی که رزومه خوبی هم نداره کار ...

شما اگه هدفت اپلای باید واسش تلاش کنی 

روی زبانت خیلی کار کن 

هدف رو مشخص کن و در راستای هدف تلاش کافی داشته باش

قطعا موفق میشی

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

شما اگه هدفت اپلای باید واسش تلاش کنی روی زبانت خیلی کار کن هدف رو مشخص کن و در راستای هدف تلاش کافی ...

خیلی ممنونم ازتون🌹 امیدوارم بشه تا جایی که بتونم تلاش میکنم

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من علوم پایه خوندم دوستام مهندسی بودن شغل پیدا نکردن ولی تجربی کار براش بیشتره

درساش چی خیلی سخته؟

من واسه اپلای میخوام کلا تا جایی که میدونم رشته ریاضی زیاد تو ایران بازار کارش خوب نیست

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

درساش چی خیلی سخته؟من واسه اپلای میخوام کلا تا جایی که میدونم رشته ریاضی زیاد تو ایران بازار کارش خو ...

خیلیییییییییی سخته بی اغراق میگم دهن سرویس کنه به خدا یه درس داشتیم یه بار من ۴ ساعت وقت گذاشتم تا نصف جملش رو بفهمم در حدی که سجده شکر به جا آوردم که بالاخره فهمیدم😐 بعد حجم درسا هم زیااااااآد فکر کن با این سرعت فهمیدن آدم چطور بتونه تموم کنه واسه امتحان؟ولی فهمیدنشم واقعا شیرین بود اما در آخر چه فایده؟ به نظرم کسی که واقعا علاقه داره براشم مهم نیس کار گیرش میاد یا نه باید بره این رشته مثلا ما یکیو داشتیم تو کلاسمون نمایشگاه ماشین داشت میگفت فقط به خاطر علاقه میام یه همچین کسی رو میطلبه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خیلیییییییییی سخته بی اغراق میگم دهن سرویس کنه به خدا یه درس داشتیم یه بار من ۴ ساعت وقت گذاشتم تا ن ...

یا خدا چه ترسناک☠️

متاسفانه فکرکنم من علاقه دارم😂🗿