2777
2789

و بگین لطفا برای سفره حضرت رقيه چیا لازمه؟ 

و مامانم میگه روز وفات حضرت رقیه این سفره رو پهن کنیم 

پذیرایی مرثیه چیکارکنیم؟ 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 😭

حتما عزیزم انشالا به حاجت هاتون برسید

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم حتما همین ماه خیلی زود دندوناشو ارتودنسی کنه و دندونای دو فکش رو هم قرار بگیره و خوشگل شه انشالله 😭

تو رو خدا دعا کن منم هر جور هست تا کمتر چند روز چند روز دیگه هر چه زودتر ارتوسرجری و جراحی فک کنم و خیلی خوشگل شم و دندونای دو فکم رو هم قرار بگیره 🤲🥺

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من. خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 😭 😭 

واسه منم دعا کن عاقبت بخیر شم مشکلاتم حل بشه اسمم س م ی ه

حتما عزیطم

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من. خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بری ...

حتما عزیز دلم

جون امام زمان دعا کن تو رو قرآن انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام همین روزا تا اخر عمرمون مثل مردم عادی آزادی داشته باشیم بریم بازار و مغازه و سفر و پارک و سینما و زیارتگاه ها بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم و بتونیم راحت بریم سرکار و ادامه تحصیل بدیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و انشالله هر جا دلمون میخواد بگردیم و کسی محدودمون نکنه اصلا ، تو رو به امام حسین دعا من حاجاتمو گلم😭😔💔 تو رو خدا حتما همین روزا به همه ی حاجتام برسم و دلم خیلی شاد شه خیلی 😭