2777
2789
عنوان

ب نظرتون خرید عیدم خیلی قیمت مناسب شد❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراپم همون کراپ کرم زیر کت سرخابیه اس و کفشمم کرمه و سفید شالمم موکا

همشون خیلی قشنگه مبارکه 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

مبارکهههه

میشه پیجش بفرستی واسم

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

من خودم طراح لباسم اولویت من کیفیته نه قیمت ترجیح میدم لباس کمتر بخرم ولی باکیفیت بخرم

عشقم پارچش مازراتی درجه یک  من نرفتم از مغازه  چرت خرید کنم مغازه ای ک افتتاحیش بود اف زده بود خریدم  وگرنه کیفیتش خیلی خوبه

خیلی عالی مبارکتون باشه 

ان شاءالله به خوشی بپوشین

فقط شلوار زاپ دار به هیچ وجه وجهه خوبی نداره جسارتی نباشه با احترام میگم منو یاد کارتن خواب ها میندازه 

ولی باقی خریداتون عالی 👌

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
خیلی عالی مبارکتون باشه ان شاءالله به خوشی بپوشینفقط شلوار زاپ دار به هیچ وجه وجهه خوبی نداره جسارتی ...

قربونت برم قابل شمارو نداره عزیز دلم

درسته منم اولین خریدم بود ک اونم پشیمون شدم چون بگ گزینه متاسبی بود برام🥲 دیگ اونجا دادن ست کردم خجالت کشیدم بگم ن😂

فدااتبشم قابل ندارهچشم حتما میفرستم برات خوشگلم

مبارکت عشقم

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

عشقم پارچش مازراتی درجه یک من نرفتم از مغازه چرت خرید کنم مغازه ای ک افتتاحیش بود اف زده بود خریدم ...

مبارکت باشه عزیزم ایشالله به شادی همه رو استفاده کنی منظورم لباسای شما نبود منظورم با سوال تو عنوانتون بود♥️

فداتشم الهی ایشالله ک بخری مبارک باشه پیشا پیش با دلی خوش بپوشی اینایی ک گرفتیو😘😘منم اون مامو گرفت ...

مرسی،همچنین🤩

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.