2777
2789
عنوان

فردا برم پزشک قانونی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 62 پست
من مردای بدتر از این دیدم که از ترس قانون مثل موش شده بودن۰ قطعن تاثیر داره 

والا بعضی مردا ازهیچی و هیچکی نمیترسن  

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جالب آینه که کلا تصمیم من از رفتن به پزشک قانونی گرفتن دیه هست که کم هم نمیشه قصد طلاق ندارم ای ...

دیه ات فکر کنم خیلی ناچیز میشه.کبودی فوقش 300 تومن.خخخخ

ولی میتونی باهاش طلاق بگیری

فبای آلاء ربکما تکذبان
حالا جالب آینه که کلا تصمیم من از رفتن به پزشک قانونی گرفتن دیه هست که کم هم نمیشه قصد طلاق ندارم ای ...

واقع؟این زندگی دیگه زندگی نمیشه 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

با اینکه همسرم بد نیست و گاهی به قول استارتر از شمر هم بدتر میشه

ازینکه ازدواج کردم کاملاااااا پشیمونم

خندم میگیره دخترا پست میذارن که خسته ی دنیای مجردی ان

بابااااا حالشو ببر

به دنیات برس تا آخرتو داشته باشی

اینجا رو واسه خودت جهنم نکن

خدا خیلی میخوادت که هنوز مجردی و میتونی به ارزوهات برسی 

خدا هست.

برو مدرك  داشته باش خداي نكرده كار به جاهاي باريك كشيد حداقل مدرك داري كه ايشون تعادل روحي رواني نداره

حتي تو حضانت بچه هم بي تاثير نيست

البته اينها همه اينده نگريه خدا نكنه كارتون به جاهاي باريك بكشه

وقتي ميخواست بزنه نبايد فحش ميدادي يك كلام زنگ ميزدي پليس

از ترس دنبال سوراخ موش ميگشت

از بس اينجور مواقع سكوت كرديم

به خانواده هامون نگفتيم

به مركز حمايت از خانواده نگفتيم

هيچ نهاد پشتيباني رو مطلع نكرديم

مردها فكر ميكنن هر غلطي بكنن كسي نميفهمه

جالبه شوهرمم وکیله . خودش ی بار ب موکلش میگفت اگه قبلا ک کتکت میزد میرفتی پزشک قانونی و ی نامه داشتی ...

جدی؟

یعنی تاریخ انقضا و مهلت نداره؟؟؟؟

چه جالب

فبای آلاء ربکما تکذبان

فکر میکنم قبل از رفتن به پزشکی قانونی باید نامه ی دادگاه داشته باشی. ولی حتما برو.حداقل به عنوان مدرک نگه میداری شاید جایی به درد خورد.اگه نری پشیمون میشی.

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍
جالبه شوهرمم وکیله . خودش ی بار ب موکلش میگفت اگه قبلا ک کتکت میزد میرفتی پزشک قانونی و ی نامه داشتی ...

درآمد شوهرت خوبه؟؟ راضیه؟؟

منم خیلی دوست دارم وکیل بشم.

فبای آلاء ربکما تکذبان
فکر میکنم قبل از رفتن به پزشکی قانونی باید نامه ی دادگاه داشته باشی. ولی حتما برو.حداقل به عنوان مدر ...

بله باید بروند دادگاه شکایت بنویسن 

تمبر بخورههههه 

بعدش برن پزشکی قانونی 

و کلانتری محل 

خدا هست.
والا بعضی مردا ازهیچی و هیچکی نمیترسن  

از زندان و دادگاه همه میترسن حتی چنگیزم باشه طرف دیگه با قانون که نمیتونه سرشاخ شه۰ منتهی بستگی به خانمه داره که چقد جدی و قاطع باشه۰ بهرحال اخلاق که عوض نمیشه ولی مم بعد حواسشونو جمع میکنن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!