2777
2789
عنوان

فردا برم پزشک قانونی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 62 پست

حتمن برو البتهبه شرطی که قصدت جدی باشه۰ بهرحال حق نداره دق دلی مشکلاتشوسر تو خالی کنه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایده داره رفتنت؟؟؟؟؟ مگه تصمیمی داری؟آدمی ست ببینی رفتی اخلاقش بهتر شه ؟ وگرنه نرو و زیاد باهاش مقابله به مثل نکن   . ضمنا بخاطر بچه هم شده زیاد داد و بیداد نکن  

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

واي چقد بد😢😢

تازه شما مريضم هستي با جيغ و داد بدترم ميشه

بنظرم برو ولي نزار بفهمه 

يجوريم ادبش كن ديگه تكرار نكنه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بیرحم چقذ فشار داده گه گبود کرده متنفرم از مردای این مدلی خدا خودش جای حق نشسته تو رو خدا پدرش رو در بیار اصلا حق نداره دست روت بلنذ کنه اعصابم خورد شد

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

عزیزم قانون ما بر علیه خانوماست الکی خودت رو کوچیک نکن آخرشم حق رو میدن به همسرت

بعضی حرف ها را “نباید زد”بعضی حرف ها را “نباید خورد"بیچاره دل چه میکشد میان این “زد” و”خورد”

نمیدونم به نظرم برم نگه دارم واسه بعد 

اصلا تا چقدر وقت میشه نگه داشت 

؟؟؟ 

نه کنجد همیشه نه وقتی بی منطق میشه 

جواب اون دوستم که گفت نباید سکوت میکردم واقعا ازین که با چه رویی داشت این حرفو میزد نا خودآگاه می رم تو فکر 

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

ای وای عزیزم 

تو هم یک زن از زنان بدبخت و رنجیده ی سرزمین پارسی که خسته ی نامردی هایی... میدونم چی میگی... اما متاسفم نسخه ات فقط پیش مشاور خانواده است...اینجا فقط میشه دردت کمتر شه

و گاهی هم دردت بیشتر شه

خدا هست.
فایده داره رفتنت؟؟؟؟؟ مگه تصمیمی داری؟آدمی ست ببینی رفتی اخلاقش بهتر شه ؟ وگرنه نرو و زیاد باهاش مقا ...

من مردای بدتر از این دیدم که از ترس قانون مثل موش شده بودن۰ قطعن تاثیر داره 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
عزیزم قانون ما بر علیه خانوماست الکی خودت رو کوچیک نکن آخرشم حق رو میدن به همسرت

بعدشم با یک صلوات ختم به خیرت میکنن

تو می مانی و زخم تازه و عمیقی که به قلب همسرت زدی و خدا داند چقد جریح تر و بدتر شه...

اگه پشتیبان قوی ای داری

اگه میتونی تا آخرش بری برو...

خدا هست.

حالا جالب آینه که کلا تصمیم من از رفتن به پزشک قانونی گرفتن دیه هست که کم هم نمیشه قصد طلاق ندارم اینجا راحت تر از خونه بابا مه 

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟