2777
2789

یا صاحب خونه راه نمیاد یا خریدار یا هر مونه ای یه ایرادی داره یا املاکی مشکل ایجاد میشه شماازاین مشکلا داشتین من مدت هاس درگیریم و امروز گریم گرفته نشستم گریه میکنم هیچی درس نمیشهیا گرون میدن یا هرخونه ایراد داره یا املاکی با صاحب خونه دستش تو یه کاسس شوهرمم تا یه مشکل کوچیک پیش میاد فقط دنیال لغو کردنه یا میگه توفشار میوفتیم یا از هرخونه یه ایراد من دیوونه شدم شمام از این مشکلات داشتین بگسن که بدونم تنها نیستم؟؟؟؟؟؟؟ دارم دق میکنمم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

سلام عزیزم. من مجردم ولی داشتیم با خانوادم اسباب کشی میکردیم نزدیک دو سال پیش خیلی سخت خونه مناسب و خوش نور و خوش نقشه و قیمت مناسب پیدا شد. چیدن خونه کلی طول کشید رنگ و کاغذ دیواری و... 

سخته به هر حال 

درسته عزیزم انشالله بهترین خونه رو بگیرین به سلامتی و شادی 

تهرانی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحتی.ما هروقت پولمون کاملا حاضربود اقدام به خرید کردیم واسه همین همیشه صاحب خونه ها دنبالمون بودن که بخریم ازشون و دو سه روزه ام سند زدیم بجز ی خونمون که سندش شش ماه بعد خرید ما اومد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

اسم خونه خریدن میشه تن و بدنم میلرزه 

ما سال ۹۸ یه خونه خریدیم ۳۶۰ میلیون تومن 

حقوق همسرم ۷ تومن بود خالص درامد منم ۱۲ تومن ممکن بود یک ماه بیشتر شه یه ماه کمتر (حقوق خودمو میگم ) 

فقط ۲۰۰ میلیون پول نقد داشتیم و باقیش وام بود 

پنج سال هرچی کار کردیم قسط های ۲۰۰ میلیون وام خونمون شد 

تازه داریم نفس میکشیم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
سلام عزیزم. من مجردم ولی داشتیم با خانوادم اسباب کشی میکردیم نزدیک دو سال پیش خیلی سخت خونه مناسب و ...

شاید صد تا خونه رفتیم. یکی همسایه هاش بی فرهنگ بودن. یکی میگفت اجاره ایه. یکی میگفت سند نداره و نمیدن. یکی کلی پرتی داشت. خیلی مشکل بود واقعا

ما خوردیم به دادگاه 

پول خونه شد اندازه پول یه ماشین و صاحب ملک زد زیر قرار داد!!!

نصف سال منت صاحبخونه کشیدیم بزاره بشینیم

کلی خرج دادگاه کردیم 

تاخونه رو خریدار بده بهمون

۶ ماه بدو بدو 

خیلی وحشتناک بود

بله خونه خریدن خیلی سختهاولین تاپیک من راجع به همینهسال ۱۴۰۱ ۸۸۰۰ جور کردیم بدون کمک واقعا سخت بود ت ...

متن بالا نوشتم خوندی شوهرم فقط دنبال لغو کردنه همش میگهتو فشار میوفتیم میگم خب تو لشارم نبوفتیم نمی تونیم بخریم گوش نمیدن از طرفی صاحب خونه قیمت راه نمیاد بنگاهیا سر ادم کلاه میزارن میریم املاکی سرقیمت یه کلام حرف نمیزنه من همش باید حرف بزنم بیارم پایین تو فشارم کارمم جور درنمیاد الان نشستم یه دل سیر کریه کردم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
سلام عزیزم. من مجردم ولی داشتیم با خانوادم اسباب کشی میکردیم نزدیک دو سال پیش خیلی سخت خونه مناسب و ...

بله

آره برای منم همین اتفاق افتاد هر خونه ای که میرفتیم پسند نمیکردم یه خونه بود که بد نبود ولی خیلی هم به دلم نبود دیگه قرار شد بخریمش 

منم ناراحت بودم و افسرده که خونه ای دلم میخواد گیرم نیومد 

سر نماز گریه کردم و خیلی با خدا حرف زدم دیگه شروع کردم صلوات حضرت فاطمه رو میدادم که شوهرم زنگ زد گفت یه خونه دیگه هست اگه اینم پسندت نشد دیگه بریم همون خونه قبلیه رو بخریم ما هم پولمون نقد بود نمیشد همینجوری پول دستمون بمونه ، گفتم یاحضرت فاطمه کمک کن این خونه همونی باشه که میخوام خداشاهده انگار خونه ای گه همیشه توی ذهنم داشتم قسمتم شد قیمت مناسب صاحبخونه هم برای پول باهامون راه اومد اصلا انگار خدا و حضرت فاطمه جورش کردن 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

برا ما هم همینجوره زمین فروش نمیره پولمون کمه آپارتمانمون رو گذاشتیم فروش هرکی میاد ایراد میگیره روز ...

ما خونمون مشتری داره شوهرم میگم برو بفروشش میگه امروز کار دارم میگم فردا میگه کار دارم میگم میپره مشتری نمیدونی چه فشاری میکشم هیچ کس حرفمو نمی فهمه

متن بالا نوشتم خوندی شوهرم فقط دنبال لغو کردنه همش میگهتو فشار میوفتیم میگم خب تو لشارم نبوفتیم نمی ...

به شوهرت بگو خب کی قراره خونه بخریم؟ وقتی ۴۰ یا ۵۰ ساله بشی حوصله اسباب‌کشی و شنیدن حرف بقیه رو داری؟

ما وقتی خریدیم راحت گیر اومد ولی همه جنبه‌های دیگش سخت و ‌پرچالش بود. اول دلخوری همسرم از خانوادش که داشتن ولی کمک نکردن (نه فقط درمورد خونه، اصولا به بچه‌هاشون هیچ اهمیتی نمیدن حتی کمک روحی و عاطفی ندارن). اون که گذشت خونه رو خریدیم با اینکه نوساز بود ولی گرمایش و سرمایشش سال دوم از کار افتاد، مستاجر داشت ولی کلی باید هر روز میرفتیم تعمیرکار و متخصص و لوله‌کش رو مدیریت میکردیم خیلی سخت بود

ما اطراف تهران خریدیم و چون حاشیه بود برامون نشدنی بود بریم توش با توجه به شرایط و کارمون، دست مستاجر. خدایش مستاجرهای خوب و آرومی هم هستن

ولی الان حودمون باز اجاره نشینیم، ولی شرایط کاملا اوکی شده.

بهش زمان بده عزیزم و سعی کن استرس رو مدیریت کنی❤️