2777
2789
من 🥲۳۲ و ۳ روزم بجه از دیشب تکون نخوردهاعصابمو مامانم ریده دلم گرفته استراحت مطلقمشوهرم بیشتر از یه ...

خب برو دکتر ان اس تی بده منم بعضی اوقات تکون نمیخورن چیز شیرین میخورم میشینم رو مبل بعد تکون میخورن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۶ هفته ام

پسرم وروجکههه همش لگد میزنه

کمر درد شدید هم دارم

دهاته رحمم یک سانت باز شده بود مثل درد پریودی شده بودم ک از کار کردن زیاد بود

الان دارم استراحت نیکنم

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

۳۶ هفته امپسرم وروجکههه همش لگد میزنهکمر درد شدید هم دارمدهاته رحمم یک سانت باز شده بود مثل درد پریو ...

واای شما دیگه آخرشی خداروشکر انشالله بسلامتی به دنیا میاد من که دوقلو باردارم واقعا خسته شدم دیگه دوس دارم زودتر زایمان کنم

من ۳۲ هفته ام.دوماهه دردشدید واژن ولگن دارم نه میتونم بشینم نه راه برم نه بخوابم.الانم چندوقته همش استرس زایمان زودرس دارم.آخه از اول بارداری بچم پایین بود همش نگرانم زایمان زودرس نگیرم

واای شما دیگه آخرشی خداروشکر انشالله بسلامتی به دنیا میاد من که دوقلو باردارم واقعا خسته شدم دیگه دو ...

سلامت باشی عزیزممم

الهییی خوشبحالت انشالله زایمان خیلی خوبی داشته باشی

خوش قدم باشن😍😍

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

دخترخونه هیچی نیست 😓آدم خونه خودش نباشه بیشتر از این نمیشه وضعش

اره درکت میکنم خیلی سخته که خونه خودت نباشی و خانوادت هم درک نکنن شرایطو اما به این فکر کن که چند وقت دیگه نی نی قشنگتو بغل میکنی و این همه سختی جبران میشه