من اعتماد بنفس ندارم پیش خانواده همسرم بدون اریش ظاهر بشم چون یکم تیرگی دور چشم دارم ... سه ماهه ازدواج کردم یبارم بدون اریش ندیدنم چکار کنم اعتناد بنفسم بیشتر بشه و بتونم خودم نشون بدم خیلی ناراحتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بار نکن عادی میشه سعی کن با کرم و دکتر رفتن خوبش کنی با ارایش فقط صورت مسئله رو پاک میکنی
عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون
اعتماد ب نفست بالا میره ، با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه عزیزم
خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫