2777
2789
عنوان

شوهر شما هم وقتی که قهره…

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای ما اینطور نیستشوهرت عمدا اینطور رفتار میکنه ک بهش حسادت کنییا مثلا میخاد بگه برام مهم نیستی ...

برعکس من میشینم غصه میخورم 

مثل الان که دل و دماغ هیچکاریو ندارم 

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!

میخواد برا تو جلب توجه کنه ک بیای سمتش و ذهنت مثل الان مشغول خودش کنه 

میخواد بگه زندگیم بدون حضور تو هم در جریانه و خوش میگذره بچگانس ولی خب متدشه ...

شما هم دنیا به ته نکشیده تغییر رویه بده و به خودت برس و روحیتو شاد کن اهنگ بزن تو خونه حین کار 

برو بیرون خرید کن و...

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

میخواد برا تو جلب توجه کنه ک بیای سمتش و ذهنت مثل الان مشغول خودش کنه میخواد بگه زندگیم بدون حضور تو ...

باور کن حال و‌حوصله هیچکدوم از اینکارا رو ندارم مثل الان که یه گوشه نشستم غصه میخورم 

باور کن حال و‌حوصله هیچکدوم از اینکارا رو ندارم مثل الان که یه گوشه نشستم غصه میخورم

چرا غصه بخوری؟؟ قوی باش انقد وابسته یکی نباش بخدا نزدیک شو نماز بخون روزه بگیر 

فقط با یاد خدا آرام میشی❤️

چرا غصه بخوری؟؟ قوی باش انقد وابسته یکی نباش بخدا نزدیک شو نماز بخون روزه بگیر فقط با یاد خدا آرام م ...

الان که گفتی بعضم گرفت

من خدا رو دوس دارم ولی هیچوقت نماز نخوندم 

منم با شوهرم قهر کنم بهترین لباسامو میپوشم ادکلن میزنم ارایش میکنم تا حرصشو در بیارم 

حالا نمیخواد ی روزه همه کارها رو بکنی و یهو تغییر کنی اروم اروم شروع کن برو حموم به خودت برس ی لباس شیک بپوش ی رژ بزن صورتت رنگ‌ بگیره حین این کارا هم ی اهنگ شاد هم بزن ببین چقدر روحیت تغییر میکنه و اصلا از این مود در میای

اولش سخته تا تبدیل به عادت بشه برات ولی بی نتیجه نیست فقط باید یکم از این کرختی در بیای 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

ما هم مثل همه بحث و دعوا داریم ولی تا میره بیرون میاد اصلا انگار نه انگار بحثی بوده حتی تو بدترین شر ...

ما هم همین طوریم حرفی بشه تو کوچکترین زمان فراموش میشه حالا من یه ذره قیافه میگیرم و ادای قهر دارم ولی شوهرم دو دقیقه بعد یه بحث و صحبت یه جوری مهربون و طبیعی میاد جلو خندم میگیره 

جان و جهان من تویی