2777
2789
عنوان

توروخدا یکی ب داد من برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 41 پست

گفت تنبلی خیلی خفیف تخمدان داری

احالا هر مرضی بقران خسته شدم چرا تموم نمیشه چرا انقد من بدبختم چرا خوب نمیشم خسته شدم خستهههههههه خیلی سخته دیگه حالم از خودم بهم میخوره

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص جلوگیری بخور 

گفت نخور هورمونات بهم میریزه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
من یه بار نزدیک سه ماه پریود بودم.باورتون میشه؟

وااای چرا؟؟ دلیلش چی بود چیکار کردی

سلام خانمی

اگر میتونی سویق عدس بخور اگر اطرافت پیدا نمیشه عدس رو به شیوه های مختلف زیاد  بخور، تره زیاد بخور، اگر میتونی آب تره رو بخور، آگر اطرافت قرص خون مطمئن میشناسی بخر و بخور، کدوسبز رو به طرق مختلف درست کن بخور 

همه اینها برای قطع خون کاربرد دارند و مفید هستند تا جایی که من میدونم.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

چقدر ناامید

اخه اولین بار نیست اینجور میشه از 14 سالگیم تاحالا همینه دیگه خیلی تحملم کم شده

بهم فولیک اسید داده گفته شبی یکی بخور...نکنه خونریزیو بدتر کنه؟؟؟ اشکال داره بخورم؟

اخه اولین بار نیست اینجور میشه از 14 سالگیم تاحالا همینه دیگه خیلی تحملم کم شده

این همه سااال 

رحمتون مشکل نداره مثلا احتمال بزرگ شدن رحم

کتاب و اب هر دو در بحران هستند، یکی از کم مصرفی دیگری از پر مصرفی