2777
2789
عنوان

توروخدا یکی ب داد من برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 41 پست
این همه سااال  رحمتون مشکل نداره مثلا احتمال بزرگ شدن رحم

5ساله...همش نامرتب بوده یه هفته جلو می افتاد یه هفته عقب... حالاهم که دومین باره خوب میشم دوباره اینجور میشه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه دکتر سونوی داخلی برات بنویسه

😱 نه میترسم...از همینا که امپول میزنن تو واژن؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
گفت نخور هورمونات بهم میریزه

نمیدونم والا من چتدسال پیش آمپول جلوگیری زدم تا سه ماه خونریزی داشتم خیلی دکتر رفتم چندبار آمپول زدم ولی فایده نداشت تا اینکه قرص خوردم قطع شد

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

نمیدونم😭

این ماهم تحمل میکنم

اگه ماه دیگه بازم اینجور شد 

دیگه میرم یه دکتر متخصص و باتجربه و حساااابی دنبال کارشو میگیرم هر ازمایشی گفت میرم...مامانم گفت پیش دکتر زنان معمولی برو خودتو دوا دکتری نکن اگه خوب نشدی بعد میریم یجا بهتر

آمپول نیست یه دوربینه اصلا درد نداره اگه مجرد نیستی البته

عقدم.... نمیشه پس

نمیدونم والا من چتدسال پیش آمپول جلوگیری زدم تا سه ماه خونریزی داشتم خیلی دکتر رفتم چندبار آمپول زدم ...

اخه اگه تا خوب نشده بخورم بدتر میشه حداقل باید صبرکنم تموم شه

چندوقت دیگه عروسیمه دعا کنید زود خوب شم😞

بهم فولیک اسید داده گفته شبی یکی بخور...نکنه خونریزیو بدتر کنه؟؟؟ اشکال داره بخورم؟

اگ میخوای خوب شی مفنامیک اسید بخور.صب ظهر شب یدونه

تیکر😗عروسیمه😘،توروخدادعاکنیدنامزدیمون زودبگذره.