دگترم رفتم گفت لابد استرس داری فقط ی امپول ویتامین کا داد
الان 13 روزه پشت سر هم پریودم بخدااااا که خسته شدم
چیکار کنم تموم شه؟؟ راهی هست؟
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
احالا هر مرضی بقران خسته شدم چرا تموم نمیشه چرا انقد من بدبختم چرا خوب نمیشم خسته شدم خستهههههههه خیلی سخته دیگه حالم از خودم بهم میخوره
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر میتونی سویق عدس بخور اگر اطرافت پیدا نمیشه عدس رو به شیوه های مختلف زیاد بخور، تره زیاد بخور، اگر میتونی آب تره رو بخور، آگر اطرافت قرص خون مطمئن میشناسی بخر و بخور، کدوسبز رو به طرق مختلف درست کن بخور
همه اینها برای قطع خون کاربرد دارند و مفید هستند تا جایی که من میدونم.
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
اخه اولین بار نیست اینجور میشه از 14 سالگیم تاحالا همینه دیگه خیلی تحملم کم شده
بهم فولیک اسید داده گفته شبی یکی بخور...نکنه خونریزیو بدتر کنه؟؟؟ اشکال داره بخورم؟