2777
2789

یکی از دخترای فامیل ازدواج کرده همه به من زنگ میزنن اونم ازدواج کرد تو موندی

چطور به دوسپسری که دوماهه باهاش آشنا شدم‌بگم ک قصدت ازدواجه یا نه

۳۴ سالمه

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا

ببخشید ببخشید ببخشید خیلییی معذرت یمخوام

ولی تو ازدواج بخدا برات نریدن

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر فامیلاتون بیشعورن یا خود خدا

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

چقدر بعضی آدما بیشعورن 

بگو نه اینکه همه متاهلا خوشبختن من موندم

بگو شماها رو با وضع زندگیتون دیدم پشیمون شدم از ازدواج

به دوس پسرت بگو قصدت ازدواجه اگر نمی‌خواد ادامه نده وقت نزار

خب تازه آشناشدیمنمیدونم چطور بگمزوده یا نه واسه گفتن همچین حرفی

بگو من برای ارتباط قصدم یه رابطه جدیه که بعد ۶ ماه اشنایی رابطمون و جدی تر کنیم اگه قصدش ول چرخیدن باشه میگه ک قصد ازدواج نداره 

خری اگه بخاطر بقیه ازدواج کنی 

دختر خالم چهل و دو سالگی ازدواج کرد اما با آدم درست حسابی الآنم بچه دار شده . حتی نزاشت کسی بهش بگه ترشیدی 

بعد تو راحت می‌زاری بهت حرف بزنن؟؟