2777
2789
عنوان

آبرسان

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 63 پست
آبرسان خوب برای پوست مختلط معرفی کنیا لطفا

گلم از کجا فهمیدی پوستت مختلطه

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فک میکردم تاثیر نداره تا اینکه هرکی منو میدید میگفت چیکار کردی پوستت شاداب شده

جدی چه مارکی بود

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

چطوره ک راضی ایچ تغیرری کردی

پوست من چرب و مختلط بود 

بعد ک‌ می‌شستم خشک میشد

بعد باز دوباره چرب میشد

این هم چربی و مختلطی صورتمو اوکی کرد 

هم شفاف 

هم زیر ساز آرایش عالی

کلا من ماسک خانگی هم میزنم پوستم زیر و رو شده عالیه برام 

پوست من چرب و مختلط بود بعد ک‌ می‌شستم خشک میشدبعد باز دوباره چرب میشداین هم چربی و مختلطی صورتمو او ...

پس منم مختلط پوستم فک کردم اینکه میشورم خشک میشه مشکل فنی داره😂😬

ژوت

مممنون

شما استفاده کردی جواب داد ؟ میشه معرفی کنی

من از جوونیم استفاده میکردم مهربونم ، ۲۰ سال میشه .. 

قیمت پایه و شروع سیمپل 

بهترین کلینیک

من از کلینیک استفاده میکنم جان دلم 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫