2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیگه واسه خواهرمم تصمیم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 32 پست
خودتو بخاطر رفتار زشت و بیشعوری بقیه سرزنش نکن مادرشوهرت خیلی فضول و دخالت گرو و بی فرهنگه به اون چه ...

و خودشو حق میدونه 

تز سر این اخلاقاش فامیل هم به مرور تردش کردن اما من بخاطر شوهرم مجبورم به تحمل

اخه شوهر منم با توجه به دخالتهای مادرشوهرم دوست داشت چادری باشم اما من با اینکه محجبه ام اما چادرو گ ...

اهان پس خوب گفتی چادری بودن با زور که نمیشه یکی دوس داره یکی نداره اخه به اون چه وقتی حجاب داری کافیه من خودمم چادریم ولی به میل خودم وچون دوس داشتم سرم کردم حتی وقتی مجرد بودم بابام راضی نبود به اصرار من خرید شاید اگه مجبورمیکردن منو منم زده میشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با خودم میگم کاش با سیاست بیشتر و با صبر بیشتری براش توجیه میکروم اینکاراش و اخلاقاش اشتباهه

نه اتفاقا با این افراد همینجوری باید صحبت کرد چقد بدممم میاد از این ادمای افراطی که به همه کار دارن

اهان پس خوب گفتی چادری بودن با زور که نمیشه یکی دوس داره یکی نداره اخه به اون چه وقتی حجاب داری کافی ...

خودم قبل ازدواج چادری بودم اما تو مهمونی یا باغ در میاوردم 

بعد انقدر بابت همونا که درمیاوردم بهم تذکر داد و گفتن دورویی و بی احترامی میکنی به چادررو به بقیه هم بد میگفت من زده شدم .بخاطر این سختگیریا کانل دراوردم که بی احترامی هم نگرده باشم به چادر

نه اتفاقا با این افراد همینجوری باید صحبت کرد چقد بدممم میاد از این ادمای افراطی که به همه کار دارن

دارم دیوونه میشم 

چیکار کنم اروم بشم ؟

بابت یه مسایل دیگه هم کنترل گری و سختگیری داره 

من فقط تونستم رابطمو کم کنم در حد هفته ای یکبار 

اما روانم بهم ریخته 

یه چیزی بگو اروم بشم 

میگفتی شوهرش اینجوری دوس داره زنم باید به حرف شوهرش باشه دیگه نه خواهرش که😂

زن خوب به حرف شوهرش گوش میده

فقط یه شرط داره

شرطش اینه که حرفش باااااااید مطابق حرف خدا باشه

وگرنه 🤜🤜

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

دارم دیوونه میشم چیکار کنم اروم بشم ؟بابت یه مسایل دیگه هم کنترل گری و سختگیری داره من فقط تونستم را ...

عزیزم ماهم تو فامیل ازینجور ادما زیاد داریم اینکه فاصله بگیر ازش و محترمانه بگو هرکی سلیقه خودشو داره به این ادما اصن نباید نشون داد که ناراحت شدی و اینا بزن ب بیخیالی

فکن من یجا مهمونی بودم زنعموم اومد به بهونه بوس کردن پیشونیم شالمو چنان با حرص کشید جلو منو میگی کارد میزدی خونم در نمیومد رفتم شالمو تا کردم گذاشتم تو کیفم دیگههه هیییچی نگفت 

عزیزم ماهم تو فامیل ازینجور ادما زیاد داریم اینکه فاصله بگیر ازش و محترمانه بگو هرکی سلیقه خودشو دار ...

کارت درست بود 

اینا همش سیاستن اون بوس از هزار سیلی بدتره 

اتفاقا قبلن گفته بی حجابی سلیقه نیس اشتباهه و از این حرفا 

ماشالله انقدر تو جمع سخنرانی و حکمفرمایی میکنه که با حرفاش یه جیزیو بُلد کنه

عزیزم ماهم تو فامیل ازینجور ادما زیاد داریم اینکه فاصله بگیر ازش و محترمانه بگو هرکی سلیقه خودشو دار ...

اکر درصدی رعایت میکنم جلوش و لج بیشتر نمیکنم 

بخاطر اینه که رو شوهرم تاثیر داره قدرتشو داره برعلیهم کنه اونو 

منم بخاطر حفط زندگیم چیزی نمیگم 

باورت نمیشه یه مدت همش حدیث میگفت از زنی که مهریه اشو به شوهر میبخشه .میدونی اینا از سیاست های شیطان میان نه خدا 

یه چیزیو میندازه زیر دست و پا 

یه زمانی میگفت زنایی که از خونه زیاد میرن بیرون ناشزه هستن و حکم و حدیث میاورد .اون تایمی بود من باشگاه میرفتم اینو میگفت

الان خودش میره سر کار حرفی نیس احتمالا برا خودش جهاده

من پاره پاره میکنم کسی جرات نداره از این چشمه ها برام بیاد اما شما معلومه رو میدی 

خاله شوهرم مثل مادر شوهر شما بود منم کاریش نداشتم اما وقتی شروع کرد به من بپیچه کاری کردم پدرشوهرم رفت درخونش قیامت کرد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ممنونم تو تاپیکم شرکت کردی چطور ؟چطور باشم که رو ندم؟

کاری نکردم عزیزم 

از درخودش وارد شو حدیث هایی که درباره فضولی نکردنه با مناسبت و بی مناسبت بخون 

حدیث هایی که درباره احترام زن وشوهره

حدیث هایی که درباره گناه حبرچین خا و تفرفه اندازهای بین زن و شوهره 

خلاصه بمبارونش کن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟