2777
2789
عنوان

کیا بهشون خیانت شده بیاین اینجا

139 بازدید | 28 پست

یه حس بدی باهامه همیشه حالم بده میشه یادش میوفتم، یه حس کمبود دارم. اینکه مشکل دارم یا هر حس بد دیگه ای 

بنظرتون اوکی میشم؟ چقدر طول می‌کشه حالم خوب بشه دارم داغون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بلکه زیادی بودی اینجوری شده تو هیچ کمبودی نداری

بخدا باورم نمیشه چرا آخه😭 بعد جالبه اون آدم ادعا می‌کنه که سؤتفاهم شده و اصلا با اون شخص ارتباطی نداره ولی من همه چیمونو پاک کردم دو طرفه دو روزه یه حالی نپرسیده ازم 

چرا بازیم داد آخه خداا😭

اوووووه تازس پسمن دوسال عذاب کشیدم و عذاب دادم بعد رفتیم روانپزشک الان نزدیک ۴ ساله بهتر شدیم..چیکار ...

من دوست بودم با طرف ازدواج نبوده 

اعتمادت بهش برگشت ؟ دیگه سمت خیانت نرفت؟

بخدا باورم نمیشه چرا آخه😭 بعد جالبه اون آدم ادعا می‌کنه که سؤتفاهم شده و اصلا با اون شخص ارتباطی ند ...

خودتو جم کن دختر این چه وعضشه😐

یکی دیگه میره کثافت کاری میکنه تو میشینی مثل احمقا غصه میخوری؟

مردا همینن یا وارد رابطه و ازدواج نشین یا اگر میشین باید بدونین این مسئله ها هست 

زندگیتو بکن به خودت برس برو تفریح تو خونه نمون بیخیال همشون همینن طبیعیه 

...

شرایطشو ندارم. یه بچه دارم. پول ندارم. تحصیلات ندارم. خاتوادم پشتم نیستن. پس درنتیجه باید بسوزم🥲

الهی بمیرم برات😭 همسرت از چشمت افتاده؟ یا هنوز دوسش داری

الهی بمیرم برات😭 همسرت از چشمت افتاده؟ یا هنوز دوسش داری

دشمنات بمیرن عزیزم. ازچشمم افتاده ولی گاهی دلم برای خوب بودناش تنگ میشه😓چجوری بگم هم متنفرم ازش هم دوسش دارم💔

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...