2777
2789
عنوان

دوست عقده ای من

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 32 پست

من اگه با این شخص دوست باشم باید باهمه کات بکنم چون الکی غیرتی میشه ، یعو میبینی با یکی حرف میزنم میاد دستمو میکشه میبره پیش خودش سرم داد میزنه اون داشت به تو چی میگفت راجع به چی حرف میزدین چرا با اون حرف میزنی؟

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میره به مامانش میگه فلانی به من اینو گفت عین بچه ها مامانش به مامانم زنگ میزنه و مامانم بهم میگه چرا باهاش اینجوری حرف زدی

از وقتی باهاش بودم کلا هر چییی اعتماد بنفس داشتمو از دست دادم از بس که از خودش تعریف میکنه ، آخر هفته ها میره گردش بعدش وقتی امتحان فشرده داریم میاد میشینه پیشم هی میگه واااای فردا ۵ تا امتحان داریم چقد سخته تو چجوری میخونی؟بعد اینجوری به منی که حتی آخر هفته درس رو خوندم استرس میده

مامانم میگه این شخص دختر خوبیه و مامانش هم خیلی مهبرونه خانواده با شخصیتی هستن بیا باهاش دوست شو ولی هیچ کدوم از چیزایی که میگم رو درک نمیکنه😢

من از افراد فضول بدم میاد ، حصول سوال جواب نددرم هی هی میپرسه روزی چند ساعت میخوابی ؟چند میخوابی چند بیدار میشی ؟از کدوم درس شروع میکنی یا اگه درس رو خونده باشم مدااااممم سوال جواب میکنه کی خوندی؟

منم یه دوست سمی داشتم بااینکه قدیمی ترین و عزیزترین دوستم بود ولی چون رفتاراش اذیتم میکرد یه دوستی ۱۳ ساله رو تموم کردم

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

منم یه دوست سمی داشتم بااینکه قدیمی ترین و عزیزترین دوستم بود ولی چون رفتاراش اذیتم میکرد یه دوستی ۱ ...

میشه لطفا بگی چجوری؟

میشه لطفا بگی چجوری؟

چندروز جوابشو ندادم اخرشم خیلی پیام داد رفتار های سمی شو ب روش اوردم

کلی هم مظلوم نمایی کرد یجوری ک انگار من مقصرم ولی اهمیتی ندادم و ذیگه تموم شد

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

چندروز جوابشو ندادم اخرشم خیلی پیام داد رفتار های سمی شو ب روش اوردمکلی هم مظلوم نمایی کرد یجوری ک ا ...

اوهوم الحمد الله

ممنون که راهنمایی کردی

بچه هسازش دور شو اهمیت ندارهبالاخره تو جامعه هممون با آدم بدشخصیت مواجه میشیم ولی به چرندبازیاش اهمی ...

خیلی ممنون از راهنماییتون

حرص نخور خودش خود به خود کات میشه، الان کلاس چندمی؟ موقع کنکور و دانشگاه همه از هم فاصله میگیرن

یازدهم اتفاقا واس اینکه جواب سوالاشو بدم و درسشو ببره بالا چسبیده بهم تو خود کنکور هم ولم نمیکنه