2777
2789
عنوان

دوست عقده ای من

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 32 پست
یازدهم اتفاقا واس اینکه جواب سوالاشو بدم و درسشو ببره بالا چسبیده بهم تو خود کنکور هم ولم نمیکنه

اگه قراره مشاور کنکور بگیری به اونم معرفی کن دیگه وقت نکنه بیاد طرفت اگه بتونی رتبه خوبی هم بیاری اصلا دیگه طرفت هم نمیاد 

اگه قراره مشاور کنکور بگیری به اونم معرفی کن دیگه وقت نکنه بیاد طرفت اگه بتونی رتبه خوبی هم بیاری اص ...

معرفی کردم با اون همه وضع مالی که تعریف میکرد از باباش مانش به مامانم گفته بود واسه اونجور چیزا پول نمی دیم

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان قدرت نه گفتن رو تمرین کن 

هیچ چیزی مهمتر از خودت نباید برات باشه 

بهشکم محلی کن ندید بگیرش به مادرت شفاف بکو اذیت میشی اگه دلش میخاد بامادرش دوست بمونه اما به شما تسری نده 

از الان یاد بگیر بقیه به حریمت احترام بزارن

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

از الان قدرت نه گفتن رو تمرین کن هیچ چیزی مهمتر از خودت نباید برات باشه بهشکم محلی کن ندید بگیرش به ...

خیلی ممنونم از لطفتون عزیزمممم

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤