2777
2789

امروز کنار محل کارم یک اقا جوجه رنگی میفروخت بهش گفتم یکیشومیبرم یکم نازش میکنم میارمش گفت باشه  نازش میکردم ولی جوجه بیچاره بی تاب بود و اروم نمیگرفت گفتم شایدتشنه باشه بهش آب بدم یه لیوان شیشه ای داشتم همونو پر اب کردم بردم پیشش تا لیوان آبو دید پرش میزد بپره توی لیوان به قدری تشنه بود که باورم نمیشد قشنگ اندازه یک مرغ بالغ آب خورد دوقیقه پشت هم داشت فقط آب میخورد جالبه آب که خورد دیگه به اون شدت جیک جیک نمیکرد و اروم تر شد رفتم لیوانو بردم پیش بقیه جوجه ها به اون آقا گفتم جوجه هاتون تشنه هستن بهشون آب ندادین ؟ گفت از قصد اب نمیدم چون خودشونو خیس میکنند  از قیافه در میان و کسی اونارو نمیخره   گفتم چطور دلتون میاد اخه بعدم اینا توی آفتاب هستند دوباره خشک میشن لیوان بردم وسط جوجه ها گذاشتم از سر و کولهم بالا میرفتن که اب بخورن شاید ظاهرن خنده دار شده بودن ولی صحنه ی دردناکی بود لطفا جوجه رنگی نخرین تاحمایت نشن یا حداقل هر جا میبینید گوشزد کنید که تشنه نزارنشون واقعاچطور بعضیا میتونن انقدر ظالم باشن به همین دلیلم هست زود جوجه میمیرن به غیر اون رنگ های مزخرفی که میکننشون و از بدو تولد بی مادرهستن انقدر تشنگی میکشن که وقتی به اب میرسن یاخیلی آب میخورن و مریض میشن یا دیگه بدنشون بیحال میشه و میمیرن لطفا ظالم نباشیم اینا همه تاوان داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه اونا به کنار 

ماهی قرمزایی که فقط اب میخورن چی؟؟؟

نمی دونم مردم عقلشون کجاشونه حیوون چطور ممکنه فقط با اب زنده بمونه

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

من بچه بودم یادمه عموم دوتا برام خریدآورد یکم ک بزرگ شدن رنگشون سفیدوسیاه شد دادم به عموم اینا جاشو نداشتیم بعدا قشنگ بزرگ شده بودن

اما خودم نمیخرم ،چندوقت پیش پسرم هرچی اصرار کرد نگرفتم براش بجاش مرغ عشق قول دادم واسش بگیرم

نگهداری حیوون تو شرایط طبیعی و خوبش خیلی هم خوبه 

ولی من واقعا با این جوجه ها و ماهی رنگیا مشکل دارم و مخالفم!×

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!