2777
2789
عنوان

جوجه رنگی های بیچاره لطفا توجه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 47 پست
تازه اونا به کنار ماهی قرمزایی که فقط اب میخورن چی؟؟؟نمی دونم مردم عقلشون کجاشونه حیوون چطور ممکنه ف ...

ماهی قرمز غذا میخوره من ده ساله ماهی هامو دارم غذاشون میدم

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

انقدرررناراحت میشم میبینم شده اسباب بازیه دست بچه ها.اونروز یه خانومی خریده بود بعدگذاشته بودتونایلون دستوپای جوجه داشت میشکست.نخریداینارو حیوونای بی زبون وسیله ی سرگرمیه مانیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایناازنژادگوشتی نیستن مرغ هاشون تخمی هستن ولی خروساشون نفعی ندارن براشون

عجب 

خیلی متاسفم شدم 

متاسفانه همه بچها هم تا میبینن میخان 

روی دیواردل خودبنویسیدخداهست 
تازه اونا به کنار ماهی قرمزایی که فقط اب میخورن چی؟؟؟نمی دونم مردم عقلشون کجاشونه حیوون چطور ممکنه ف ...

اصلا اگه به هردوشون رسیدگی کنند توی شرایط خوب نگهشون دارن بازم اشکالینداره یه شغل مثل خیلی شغل های دیگه ولی اینادنبال سودن و فقط بهشون ظلم میکنند 

واقعاً چه ستمگر

چند وقت پیش یه مطلبی خوندم فکر کنم تو آلمان دنبال یه روشی بودن که جنسیت جوجه رو از وقتی تخمه تشخیص بدن

تخم‌هایی که خروس میشنو بفروشم اونایی که مرغ میشن نگه دارن

چون جوجه خروسای یه روزه رو منهدم می‌کنن طفلکیا رو

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

وای من رنگ کردنشونو دیدم عین خمیر ورزشون میدن با رنگ😕💔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خب اگه خریده هم نشن کشته میشن یا اینجوری عذابشون میدن

خریده نشن باز زجرشون کمتره ،میدن دست بچه ،بچه زجرکش میکنه حیوون بیچاره رو فشارش میدن لهش میکنن به اسم بازی😕

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بدترش اینه یه مشت احمق میخرن برای بچه هاشون انگار ک اسلایم دادن دست بچه هی فشار بده فشار بده دلم میخواد اون مادرو بچه رو باهممم خفه کنم احمقارو

من ازبچگی میخرم جوجه محلی البته رنگی دیگ سالهاست نمیخرم ولی همون رنگی هام اینقد ک تو ناز و نعمت نگهشون میداشتم بزرگ میشدن میدادم روستایی جایی یا نخرن یامیخرن رسیدگی گنن ن اینک بدتر ازاونا اذیت کنن 

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

خریده نشن باز زجرشون کمتره ،میدن دست بچه ،بچه زجرکش میکنه حیوون بیچاره رو فشارش میدن لهش میکنن به اس ...

لعنت به اینجور پدر و مادرا با این تربیتشون اینا هم مثل بقیه حیوون ها

یکی باید بزنه تو سر اینجور بچه ها 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن